Hoe Maak Je Een Corpus Aan

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Corpus Aan
Hoe Maak Je Een Corpus Aan

Video: Hoe Maak Je Een Corpus Aan

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: 🏷️Hoe tekenen we een kast als een schrijnwerker? Deel2 - De Corpus💎 #SketchUp #Tip #157 2023, Februari
Anonim

De meest ongewone look is een computerkast die helemaal opnieuw is gemaakt. Maar het is lastig om te produceren vanwege de noodzaak om de afmetingen nauwkeurig in acht te nemen. Een tussenoplossing is het gebruik van een metalen frame van een afgewerkte kast.

Hoe maak je een corpus aan
Hoe maak je een corpus aan

instructies:

Stap 1

Neem een ​​afgewerkte computerkast. Als er al een computer in is gemonteerd, moet u deze indien nodig spanningsloos maken en vervolgens demonteren. Bewaar alle machineonderdelen, inclusief bevestigingsmiddelen.

Stap 2

Verwijder het plastic voorpaneel van de behuizing. Verwijder ook de bovenste metalen plaat. Laat een ongeverfd metalen frame achter.

Stap 3

Demonteer het voorpaneel. Verwijder de knoppen, LED's, luidspreker ervan. Meestal zijn ze gewoon gelijmd en is het niet moeilijk om ze af te pellen. Maar de drukkers van de knoppen in de nieuwe behuizing zullen nieuw gemaakt moeten worden. Soldeer de draden van al deze elementen niet los.

Stap 4

Snijd een nieuw frontpaneel uit elk plaatmateriaal. Maak de gaten voor de schijven erin precies hetzelfde als in het origineel. Dit geldt zowel voor hun locatie als voor hun grootte.

Stap 5

Plaats onder aan het nieuwe paneel willekeurig knoppen, LED's en een luidspreker. De enige vereiste is dat ze het metalen frame niet raken.

Stap 6

Bevestig het nieuwe paneel aan het frame met schroeven, moeren en ringen. Je hoeft ze niet te verbergen - je kunt er juist opvallende designelementen van maken. Schuif het paneel desgewenst ongeveer een centimeter van de behuizing af door alle schroeven te voorzien van buizen van de juiste lengte.

Stap 7

Maak het bovenpaneel van de behuizing van plaatmateriaal. Beveilig het op dezelfde manier.

Stap 8

Maak op dezelfde manier nieuwe zijpanelen. Maar bevestig ze op een andere manier: met zelftappende schroeven. Schroef ze in de groeven waarlangs de oude zijpanelen schuiven. Toegegeven, het is iets moeilijker om dergelijke afdekkingen te verwijderen dan gewone: er moeten maar liefst acht zelftappende schroeven worden uitgedraaid. En de groeven zijn enigszins vervormd, wat de mogelijkheid uitsluit om de kast terug te bewerken naar het gebruik van oude covers.

Stap 9

Monteer de computer op de gebruikelijke manier in een bijgewerkte behuizing (ook van onderdelen die vóór demontage zijn gebruikt). Zorg ervoor dat het werkt.

Populair per onderwerp