Een Router Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Router Kiezen
Een Router Kiezen

Video: Een Router Kiezen

Video: Een Router Kiezen
Video: Routers - Kooptips (Consumentenbond) 2024, Juli-
Anonim

Je hebt besloten een router te kopen, maar je weet niet zeker welk model je moet kiezen. Ja, inderdaad, zo'n keuze is behoorlijk problematisch, omdat de keuze groot is, er zijn veel modellen en aanpassingen. Zo wordt er een draadloze router aangeschaft om het netwerkverkeer tussen het netwerk en internet te verdelen. Laten we eens kijken naar deze specifieke optie.

Er zijn veel draadloze routers - kies degene die het beste bij u past
Er zijn veel draadloze routers - kies degene die het beste bij u past

Het is nodig

Om te beslissen over de keuze van een router, moet je twee dingen weten: voor welk doel je hem nodig hebt en welke prijs je ervoor wilt betalen

instructies:

Stap 1

Bepaal welke draadloze standaard u gaat gebruiken: 802.11a, 802.11b, 802.11g of 802.11n. De meest wijdverbreide en populaire standaard is 802.11g, de nieuwste is 802.11n. Ik raad de 802.11g-standaard aan, die door tijd en gebruikers is getest.

Stap 2

Controleer de compatibiliteit. De router moet compatibel zijn met een draadloze adapter, toegangspunt of andere draadloze apparaten. U hoeft geen 802.11g draadloze router te kopen als u al 802.11b-apparaten hebt geïnstalleerd.

Stap 3

Controleer of de router een firewallfunctie heeft. Geef de voorkeur aan een router die deze functie kan bieden. Nog beter is het als de firewall de enquêtemodus ondersteunt. Dit voegt extra bescherming toe aan uw netwerk.

Aanbevolen: