Een Computer Aansluiten Op Een DVR

Inhoudsopgave:

Een Computer Aansluiten Op Een DVR
Een Computer Aansluiten Op Een DVR

Video: Een Computer Aansluiten Op Een DVR

Video: Een Computer Aansluiten Op Een DVR
Video: HOW TO CONNECT DVR/NVR TO LAPTOP OR PC |2021| 2024, Mei
Anonim

Videorecorders bieden handige mogelijkheden voor het bewaken van geldautomaten en winkelfaciliteiten, het gedrag van klanten en kassiers, en bewaken ook de veiligheid van privé-eigendommen en wat er buiten het pand gebeurt. Ze nemen video op in acceptabele kwaliteit en volume en kunnen vervolgens worden bekeken door de DVR op een computer aan te sluiten.

Een computer aansluiten op een DVR
Een computer aansluiten op een DVR

Het is nodig

  • - een computer;
  • - software voor de videorecorder;
  • - schakelaar;
  • - doorverbindkabels.

instructies:

Stap 1

Om de DVR op een computer aan te sluiten, moet u allereerst alle kabels correct aansluiten en het besturingssysteem instellen. Verbind de DVR met de netwerkswitch en de switch met de computer met behulp van patchkabels. Het is mogelijk om de DVR rechtstreeks op de computer aan te sluiten, waarbij de schakelaar wordt omzeild, maar het getwiste paar moet op een speciale manier aan het ene uiteinde worden gekrompen.

Stap 2

Plaats de DVR-softwareschijf in het station van uw computer. Installeer de software vanaf de schijf. Meestal wordt de installatie gestart via het autorun-venster. Als autorun niet werkt, moet u het zelf starten. Klik op het bureaublad op de snelkoppeling "Deze computer". Selecteer vervolgens de schijf met de software en voer het bestand met de naam Setup uit.

Stap 3

Start het DVR-hulpprogramma via de snelkoppeling op het bureaublad of vanuit het juiste menu-item. Bekijk de help voor het configureren van de DVR-instellingen. Stel de map op uw computer in waar de videobestanden worden opgeslagen. Let op de grootte van de bestanden en wijs voldoende ruimte op de harde schijf toe. Afhankelijk van de software kunnen video's door verschillende hulpprogramma's worden verwerkt. Houd er ook rekening mee dat de kwaliteit van de afbeelding en de grootte van de bestanden hiervan afhankelijk zijn.

Stap 4

Als u alleen naar dit apparaat kijkt, moet u bij het kiezen van een DVR letten op enkele belangrijke kenmerken: het aantal invoervideokanalen, opnamesnelheid, resolutie, compressietype, de mogelijkheid om externe schijven en IP-videocamera's aan te sluiten. Denk niet dat de DVR moeilijk aan te sluiten is op uw computer, u moet gewoon alles correct en één voor één doen.

Aanbevolen: