Een Hoofdtelefoon Instellen Op Uw Computer

Inhoudsopgave:

Een Hoofdtelefoon Instellen Op Uw Computer
Een Hoofdtelefoon Instellen Op Uw Computer

Video: Een Hoofdtelefoon Instellen Op Uw Computer

Video: Een Hoofdtelefoon Instellen Op Uw Computer
Video: Hoe koppel ik mijn Bluetooth hoofdtelefoon aan een Windows computer? 2024, April
Anonim

Koptelefoons zijn een van de vele nuttige uitvindingen van de mensheid waarmee je luid naar muziek kunt luisteren, films kunt kijken of games kunt spelen terwijl anderen rusten. Dus hoe sluit je een koptelefoon aan op je computer?

Een hoofdtelefoon instellen op uw computer
Een hoofdtelefoon instellen op uw computer

instructies:

Stap 1

Meestal hoeft een hoofdtelefoon niet te worden afgesteld. Het enige dat u hoeft te doen, is de stekker van het apparaat in het groene stopcontact steken. Als er al een snoer is (dit zijn luidsprekers) - verwijder het. Het komt voor dat de diameter van de in- en uitlaat niet overeenkomt, in welk geval je een adapter nodig hebt ("jack" - "minijack").

Stap 2

Als u na alle bovenstaande manipulaties nog steeds de vraag stelt: "Hoe de hoofdtelefoon in te stellen?", Dan is er geen geluid en moet u op zoek naar een probleem. Allereerst is het belangrijk dat de stekker er helemaal in wordt geduwd.

Stap 3

Ten tweede is het geluidsvolume waarschijnlijk erg laag. Klik op het luidsprekerpictogram naast de systeemklok en stel het maximale volumeniveau in. Controleer of de toestand nog steeds stil is.

Stap 4

Test de hoofdtelefoon indien mogelijk op een andere pc. Het is noodzakelijk om de mogelijkheid van een fabrieksfout uit te sluiten.

Stap 5

Er zijn modellen die een eigen volumeregeling hebben. Kijk of deze op het minimum staat.

Stap 6

Een defecte connector voor het aansluiten van een apparaat of de onnauwkeurige verbinding met een geluidskaart is een andere mogelijke oorzaak van een probleem met de hoofdtelefoonconfiguratie. Sluit andere hoofdtelefoons of luidsprekers aan om te testen. Bij het monteren van een computer zijn de draden op het voorpaneel vaak losgekoppeld. Om te zien of dit het geval is, moet je het snoer van de koptelefoon in de aansluiting aan de achterkant van de behuizing steken (de gebruikelijke plaats voor het aansluiten van luidsprekers). Als u geluid hoort, is er een probleem met de aansluiting op het voorpaneel.

Stap 7

Als er geen geluid is, kan dit te wijten zijn aan het stuurprogramma van de geluidskaart. Dan moet u de driver installeren. Het is te vinden op de schijf die bij uw computer of videokaart is geleverd. Het is ook mogelijk om de nieuwste versie van het benodigde stuurprogramma op internet te vinden.

Stap 8

Trouwens, als de hoofdtelefoon een microfoon heeft, moet de stekker van de microfoon in de roze connector worden gestoken. Klik vervolgens op het scherm op "Start" => "Configuratiescherm" => "Geluiden en audioapparaten". Selecteer vervolgens op het tabblad "Spraak" de instelling voor het opnamevolume en het afspelen van spraak via de microfoon. Pas het volume op de microfoon aan.

Nu kunt u genieten van geluid en communicatie.

Aanbevolen: