Samen Spelen Op Xbox

Inhoudsopgave:

Samen Spelen Op Xbox
Samen Spelen Op Xbox

Video: Samen Spelen Op Xbox

Video: Samen Spelen Op Xbox
Video: Bo3: PS4/Xbox/PC samen?! 2024, April
Anonim

Xbox is een van de meest populaire consoles ter wereld. Het wordt geproduceerd door Microsoft en trekt de aandacht van miljoenen mensen van verschillende landen en leeftijden. Naast de spelmodi voor één speler (strategieën, arcades, shooters), waarbij je kunstmatige intelligentie moet weerstaan, zijn er veel mogelijkheden om samen met een live partner (of tegen hem) te spelen.

Samen spelen op Xbox
Samen spelen op Xbox

instructies:

Stap 1

Eerst moet je een spel kiezen. Bij het kopen is het raadzaam om u te laten leiden door zijn populariteit (meestal zijn er in winkels TOP-best verkochte schijven met verschillende richtingen.) Games voor twee zijn onderverdeeld in sporten (FIFA, PES, NHL, 2k), vechtspellen (Mortal Kombat, Tekken) en spelletjes om te passen (Lego, Spider Man).

Stap 2

De positie van het scherm bij het samenspelen is belangrijk. Sommige spellen zijn voornamelijk sportsimulators en vechtspellen, die een gemeenschappelijk scherm hebben voor beide spelers. Voor anderen (een aantal strategieën, teamspellen en races) gaat het spel samen gepaard met het verdelen van de monitor in twee gelijke delen - een gesplitst scherm.

Stap 3

Houd er rekening mee dat de games vrij duur zijn (ongeveer RUB 2.000 per game), dus het is raadzaam om een optie te kiezen die van je Xbox een ontmoetingsplaats maakt voor goede vrienden. Meestal voelen mannen zich aangetrokken tot voetbal en hockey, en niet alleen vertegenwoordigers van het sterkere geslacht, maar ook meisjes vechten graag in vechtspellen.

Stap 4

Nadat je games hebt geselecteerd, kun je doorgaan met het aansluiten van een tweede joystick. Meestal wordt de standaard Xbox geleverd met slechts één controller. Je kunt de tweede zowel nieuw in de winkel kopen als ondersteund op prikborden (bijvoorbeeld Avito.ru, Olx.ru). U kunt een gamepad niet aansluiten van een computer op een Xbox, tenzij deze is gelicentieerd door Microsoft.

Stap 5

Voor een spel met twee spelers is het niet voldoende om gamepads aan te sluiten en een schijf te starten. U moet de joystick inschakelen door op de witte knop (soms groen) te drukken die zich tussen de "triggers" bevindt. Daarna zou de strip rond deze knop moeten beginnen te cirkelen. Nu is alles klaar voor het spel van twee tegenstanders.

Aanbevolen: