Hoe Harde Schijven Te Kiezen

Inhoudsopgave:

Hoe Harde Schijven Te Kiezen
Hoe Harde Schijven Te Kiezen

Video: Hoe Harde Schijven Te Kiezen

Video: Hoe Harde Schijven Te Kiezen
Video: Eerste hulp bij kiespijn: externe harde schijven. 2024, April
Anonim

De keuze van een harde schijf voor een computer speelt een belangrijke rol bij het toekomstige werk van een pc. De harde schijf die u kiest, bepaalt niet alleen de hoeveelheid informatie die u op uw computer kunt opslaan, maar ook de snelheid van de pc als geheel.

Hoe harde schijven te kiezen
Hoe harde schijven te kiezen

Het is nodig

Persoonlijke computer

instructies:

Stap 1

Een harde schijf kiezen voor werkdoeleinden

Als u een computer zakelijk gebruikt, hoeft u hier geen speciale eisen te stellen. Of u nu ontwerpen wilt ontwikkelen of met tekstinformatie wilt werken, u kunt een harde schijf aanschaffen met minimale specificaties. De optimale harde schijf voor werk is een harde schijf, waarvan het volume ~ 150 GB zou zijn, en de rotatiesnelheid van de spil zou niet hoger zijn dan 5400 spilomwentelingen per minuut.

Stap 2

Een harde schijf kiezen voor entertainmentdoeleinden

Als u van plan bent uw computer te gebruiken voor amusementsdoeleinden (video kijken, games spelen, audio, werken met grafische afbeeldingen), dan kunt u niet rondkomen met de eigenschappen die een harde schijf nodig heeft om te werken. Om uw computer comfortabel te kunnen gebruiken, moet de harde schijf de volgende parameters hebben. De geheugencapaciteit van het apparaat mag niet lager zijn dan de markering van 250 GB. Het is wenselijk dat de rotatiesnelheid van de spil groter is dan of gelijk is aan 7.200 rpm. In dit geval zal de computer onmiddellijk reageren op alle verzoeken van gebruikers, waardoor een redelijk snelle werkingsmodus wordt geboden.

Stap 3

De overige kenmerken van het apparaat zijn niet zo belangrijk bij het kiezen van een harde schijf. Wat betreft de interfaces van de harde schijf, moet u letten op welke interfaces van werk het moederbord ondersteunt.

Aanbevolen: