Hoe Kanalen Op Een Computer Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Kanalen Op Een Computer Aan Te Sluiten
Hoe Kanalen Op Een Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe Kanalen Op Een Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe Kanalen Op Een Computer Aan Te Sluiten
Video: Hoe kan je jouw Windows 10 computer uitzetten? - 7 manieren om jouw windows PC af te sluiten. 2024, April
Anonim

Personal computers zijn nu in bijna elk appartement te vinden. Ze worden gebruikt voor rust en werk, voor communicatie en spelletjes, voor het bekijken van video's en het luisteren naar muziek. De computer kan ook eenvoudig worden veranderd in een tv met geplande opnamefuncties, waarbij alle beschikbare kanalen kunnen worden bekeken.

Hoe kanalen op een computer aan te sluiten
Hoe kanalen op een computer aan te sluiten

Het is nodig

  • - een computer;
  • - Afstandsbediening.

instructies:

Stap 1

Koop een tv-tuner voor uw computer. Ze zijn onderverdeeld in twee hoofdtypen: computerafhankelijk en stand-alone. Het is natuurlijk veel handiger om een zelfstandige tv-tuner te hebben - u hoeft uw computer niet elke keer aan te zetten als u tv wilt kijken. Meestal kosten ze echter meer.

Stap 2

Sluit de tv-tuner aan op uw computer volgens de bijgevoegde instructies. Als u een interne tv-tunerkaart hebt gekocht, moet u de systeemeenheid openen en de kaart in een van de PCI-slots installeren. Als de tv-tuner extern is, gebruik dan de aansluitkabel (ook meegeleverd). Het is ook de moeite waard om te overwegen dat de interne apparaten geen extra ruimte in beslag nemen en eenvoudig in de systeemeenheid van een pc kunnen worden geïnstalleerd.

Stap 3

Zet de computer aan en installeer de stuurprogramma's voor de tv-tuner vanaf de schijf. Samen met de stuurprogramma's wordt een speciaal programma in de vorm van een virtuele tv in het besturingssysteem geïnstalleerd. Met dit programma kijk je tv-zenders.

Stap 4

Start het tv-tunerprogramma en schakel automatisch zoeken naar zenders in. Als het zoeken voorbij is, zet u alle programma's in de gewenste volgorde en geeft u ze namen. Leg de zender voor de afstandsbediening op tafel en kijk direct tv op de computer. U kunt een schema instellen op basis waarvan de virtuele tv wordt ingeschakeld en de geselecteerde programma's gedurende een bepaalde tijd worden opgenomen. Dan kunt u de opname op een voor u geschikt moment bekijken.

Stap 5

Over het algemeen kunnen we zeggen dat een tv-tuner erg handig is op een computer, omdat je honderden kanalen in realtime kunt bekijken, verschillende video's kunt opnemen en nog veel meer. Het is ook vermeldenswaard dat een groot aantal verschillende antennes op de tv-tuner kunnen worden aangesloten, waarmee u gemakkelijk zowel Russische als buitenlandse zenders kunt bekijken.

Aanbevolen: