Hoe Kies Je Een Ononderbroken Stroomvoorziening?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Ononderbroken Stroomvoorziening?
Hoe Kies Je Een Ononderbroken Stroomvoorziening?

Video: Hoe Kies Je Een Ononderbroken Stroomvoorziening?

Video: Hoe Kies Je Een Ononderbroken Stroomvoorziening?
Video: Токовое сопротивление электрических проводов - эксперимент 2024, Mei
Anonim

U staat voor de vraag om een ononderbroken stroomvoorziening aan te schaffen, maar hoe u uit een verscheidenheid aan bestaande modellen precies degene kunt kiezen die volledig aan uw bedrijfsomstandigheden zal voldoen en die tegelijkertijd geen functies zal bevatten die u niet nodig heeft en die u wel zult hebben betalen voor.

Hoe kies je een ononderbroken stroomvoorziening?
Hoe kies je een ononderbroken stroomvoorziening?

instructies:

Stap 1

De eerste stap is om erachter te komen voor welk doel je een ononderbroken stroomvoorziening nodig hebt, en ook om te beslissen over de levensduur van de batterij die bij je past. Als de UPS alleen nodig is om alle gegevens op te slaan en zonder nood uit te schakelen, kunt u het goedkoopste model nemen, ontworpen om de computer binnen een paar minuten te bedienen. Als het belangrijk voor u is om door te werken in het geval van een stroomstoring, moet u letten op complexere modellen met de mogelijkheid van een noodstroomvoorziening van de computer tot een uur, maar de kosten van dergelijke apparaten zijn vrij hoog. Let op het totale stroomverbruik van uw computer en koop een ononderbroken voeding die 10-15% meer stroom kan leveren dan de computer nodig heeft. Dit is om te voorkomen dat de UPS overbelast en dus uitschakelt.

Stap 2

Als u een ononderbroken stroomvoorziening niet alleen voor een computer wilt gebruiken, maar ook voor het beschermen van randapparatuur, let dan bij het kiezen ervan op het aantal stopcontacten. U kunt ook een model kopen dat de telefoonlijn beschermt tegen stroompieken, wat belangrijk is als u actief faxt. Houd bij gebruik van de UPS in een woon- of slaapkamer rekening met het geluidsniveau, aangezien modellen met een hoog vermogen geluid kunnen genereren in de orde van grootte van 45 dB.

Stap 3

Probeer een model te kiezen dat is uitgerust met effectieve indicatiemiddelen. Het is uitermate belangrijk om het moment van offline gaan te bepalen, evenals een idee te hebben van de staat van de batterij en andere actuele parameters om de computer op tijd uit te schakelen.

Aanbevolen: