Waarom Heb Je Yandex.Disk Nodig?

Inhoudsopgave:

Waarom Heb Je Yandex.Disk Nodig?
Waarom Heb Je Yandex.Disk Nodig?

Video: Waarom Heb Je Yandex.Disk Nodig?

Video: Waarom Heb Je Yandex.Disk Nodig?
Video: Яндекс Диск. Как пользоваться и зачем? 2024, April
Anonim

Clouddiensten zijn niet erg gebruikelijk voor gewone gebruikers. Zelfs als er een mogelijkheid is, gebruiken we meestal geen externe gegevensopslag, maar flashdrives en schijven. Maar tevergeefs.

Waarom heb je Yandex. Disk nodig?
Waarom heb je Yandex. Disk nodig?

Diensten zoals Yandex. Disk zijn servers waar gewone gebruikers hun bestanden kunnen opslaan. Werken met een externe server is voor geen enkele gebruiker moeilijk, omdat het is georganiseerd via een intuïtief programma of een eenvoudige webinterface, maar conservatieven denken liever niet dat Yandex. Disk en dergelijke buitengewoon nuttig kunnen zijn.

Wat is het gebruik van Yandex. Disk?

- Bij het opslaan van gegevens niet op een USB-stick of computer, maar in de zogenaamde cloudopslag, heeft u altijd en overal toegang tot de bestanden die u nodig heeft, waar internet is. Je hoeft je persoonlijke laptop of tablet niet mee te slepen, je hebt zelfs geen externe harde schijven of flashdrives nodig. U hoeft alleen het wachtwoord te kennen en in te loggen op uw account op de server.

- De gegevens zijn altijd up-to-date, aangezien het werken met deze cloudopslag gebaseerd is op gegevenssynchronisatie tussen een persoonlijke pc en een server.

- U kunt uw bestanden (niet alle, maar alleen specifieke) eenvoudig delen met andere gebruikers. Samenwerking van meerdere gebruikers met het bestand is ook mogelijk.

- In de cloudopslag kunt u met een wachtwoord beveiligde mappen en bestanden bewaren, evenals archieven.

- Dit is een handige service voor wie weinig ruimte heeft op de harde schijf van een werk- of thuiscomputer.

Naast andere voordelen kan en moet worden opgemerkt dat het hoofdpakket van Yandex. Disk-services gratis is en dat ermee werken zo eenvoudig is dat zelfs de meest onwetende gebruiker zonder aarzeling zijn gegevens in deze cloud kan opslaan.

het is de moeite waard om met deze service te werken, al was het maar omdat je met zijn hulp belangrijke bestanden kunt opslaan in het geval dat de harde schijf van de computer uitvalt. In een dergelijke situatie is het onmogelijk of te duur om gegevens van de oude harde schijf te herstellen en installeren de computerwizards gewoon een nieuwe HDD.

Aanbevolen: