Een Monitor Omzetten In Een Tv

Inhoudsopgave:

Een Monitor Omzetten In Een Tv
Een Monitor Omzetten In Een Tv

Video: Een Monitor Omzetten In Een Tv

Video: Een Monitor Omzetten In Een Tv
Video: как сделать телевизор из монитора TV / VGA 2024, Mei
Anonim

Om van een monitor een tv te maken, moet je een aantal extra apparaten aanschaffen. Alle benodigde apparaten kunnen eenvoudig worden gekocht bij elke gespecialiseerde elektronicawinkel. Dezelfde acties om de apparatuur aan te sluiten en te configureren, zullen u geen problemen opleveren.

Een monitor omzetten in een tv
Een monitor omzetten in een tv

Het is nodig

Monitor, computer, tv-tuner

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst dat de monitor zelf niet als tv kan fungeren. Apparaten zoals een complete computersysteemeenheid en een tv-tuner helpen hem daarbij. Over de tuner gesproken, we merken op dat er tegenwoordig twee soorten apparaten zijn: extern en intern. Om uw monitor een tv-signaal te laten uitzenden, moet u eerst de tuner op uw computer aansluiten.

Stap 2

Tuner aansluiting. Het interne type apparaat wordt in de systeemeenheid gemonteerd en aangesloten op het moederbord van uw computer. Als u niet sterk bent in hardware, is het beter om de aansluiting van de interne tuner toe te vertrouwen aan een specialist, nadat u de computer naar een technisch centrum heeft gestuurd.

Stap 3

Een externe tuner heeft geen kennis van je nodig om hem aan te sluiten. Je hoeft het apparaat alleen maar op de computer aan te sluiten, aan te zetten en aan te sluiten op de uitgangen van de geluidskaart. Wanneer u verbinding maakt met een geluidskaart, wijs de aangesloten stekker dan aan als line-in. U kunt deze parameter instellen in het venster dat direct verschijnt nadat u de stekker in de aansluiting van de geluidskaart hebt gestoken. Volg de instructies om de nodige instellingen te maken.

Stap 4

Houd er rekening mee dat u geen tv-zenders op de monitor kunt bekijken totdat u de tunerstuurprogramma's op uw computer hebt geïnstalleerd. Dit kan worden gedaan met behulp van de schijf die bij het product is geleverd. Nadat u het stuurprogramma hebt geïnstalleerd, moet u uw computer opnieuw opstarten.

Stap 5

Steek een antenne of kabel (als de televisie kabel is) in de antenne-ingang van de tuner. Zoek naar zenders en voeg ze toe aan de algemene lijst. Nu kunt u de tv-uitzending op uw beeldscherm bekijken.

Aanbevolen: