Het Besturingssysteem Op Een Tablet Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Besturingssysteem Op Een Tablet Wijzigen
Het Besturingssysteem Op Een Tablet Wijzigen

Video: Het Besturingssysteem Op Een Tablet Wijzigen

Video: Het Besturingssysteem Op Een Tablet Wijzigen
Video: HP Slate 7 Tablet - Functies en tips 2024, Mei
Anonim

Als je onlangs een gloednieuwe tablet hebt aangeschaft, maar het besturingssysteem wilt wijzigen, dan kun je speciale applicaties en programma's gebruiken waarmee je dit snel en eenvoudig kunt doen.

Het besturingssysteem op een tablet wijzigen
Het besturingssysteem op een tablet wijzigen

Elke dag verschijnen er steeds meer nieuwe technologieën, en tenslotte konden mensen alleen maar dromen van een computer in huis. Nu zijn er zoveel gadgets dat je ogen er gewoon vandoor gaan. Dus een nieuw apparaat zoals een tablet is al niet zo populair geworden en gebruikers proberen het voor zichzelf opnieuw te maken en het steeds meer te verbeteren. Het is echter de moeite waard om voor het besturingssysteem te zorgen, dat wordt aanbevolen om elke zes maanden opnieuw te installeren.

Wat beïnvloedt het besturingssysteem?

Veel virussen, systeemfouten en rommelige schijven - dit heeft allemaal een negatieve invloed op het besturingssysteem, dus ervaren wizards adviseren u om het periodiek te wijzigen. Er zijn speciale programma's die dit probleem gemakkelijk kunnen oplossen. Een programma als Quikt Pro 4.8 doet bijvoorbeeld zijn werk in een paar klikken. Wil je zelf iets veranderen, dan ben je van harte welkom.

Het oude besturingssysteem verwijderen

Om het oude besturingssysteem volledig te verwijderen, zijn er speciale applicaties die u kunt en moet gebruiken. Een daarvan is de uitstekende ACMEUninstaller. Het zal een volledige fysieke verwijdering uitvoeren en schijfruimte of flashgeheugen vrijmaken. Na zijn werk moet u de resterende mappen wissen van afval.

Wat te doen?

1. Installeer het besturingssysteem opnieuw.

2. Start uw tablet opnieuw op en ga vervolgens naar het BIOS-menu (wanneer het verschijnt, drukt u op de F2- of Del-toets).

3. Selecteer de regel Geavanceerde BIOS-functies in de lijst, selecteer de eerste opstart-cd-rom van het apparaat in het aangeboden menu.

4. Druk op de F10-knop en houd ja ingedrukt.

5. Plaats de cd met de distributiekit voor het besturingssysteem in het station.

6. Volg de instructies van de systeeminstallateur.

7. Installeer het systeem opnieuw.

Er is nog een andere optie voor het opnieuw installeren van het besturingssysteem - installatie met behulp van een applicatie genaamd ROM Manager Custom Recovery, het programma maakt niet alleen het installeren van firmware mogelijk, maar ook het maken van back-ups en het herstellen van gegevens, het formatteren en het maken van partities op een pc.

Het opnieuw installeren van het besturingssysteem is noodzakelijk voor een snelle werking van alle applicaties, om alle onnodige rommel te verwijderen en natuurlijk om de prestaties van uw favoriete gadget te verbeteren. Gebruikers die hoge eisen stellen aan het spelen van zware AAA-games wordt aangeraden zich vertrouwd te maken met het Unix-besturingssysteem. Het voordeel van dit systeem is de afwezigheid van verschillende virusbedreigingen, evenals een serieuze interface en een uitstekende prijs.

Conclusie: met de juiste aanpak installeer je het besturingssysteem zonder veel moeite thuis op een tablet.

Aanbevolen: