Hoe Het Cijfer Acht Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Cijfer Acht Uit Te Schakelen?
Hoe Het Cijfer Acht Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het Cijfer Acht Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het Cijfer Acht Uit Te Schakelen?
Video: Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12 2024, Mei
Anonim

Mogelijk moet u de acht op uw telefoon uitschakelen, dat wil zeggen toegang tot interlokale en voor oproepen naar mobiele telefoons, als het risico bestaat dat fraudeurs verbinding maken met uw huistelefoon en zeggen "met een oom in Amerika" of met de " 'Seks aan de telefoon' service. het bedrag. Of als u een appartement huurt. Welnu, als er al een dubieuze rekening voor interlokale gesprekken is binnengekomen, moet u onmiddellijk contact opnemen met de wetshandhavingsinstanties en, om niet verder te riskeren, moet u de acht uitschakelen.

Hoe het cijfer acht uit te schakelen?
Hoe het cijfer acht uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

De persoon die een overeenkomst heeft gesloten met de telefoonmaatschappij, dat wil zeggen de abonnee, met een identiteitsbewijs, moet naar het communicatiecentrum komen en daar een verklaring schrijven. Als iemand anders naar de abonneeafdeling gaat, moet hij een notariële volmacht van de eigenaar hebben met het recht om diensten te ontkoppelen en aan te sluiten.

Stap 2

De exacte bewoording van hoe u een verklaring moet schrijven om de acht uit te schakelen, wordt u ter plaatse getoond, maar het is voldoende om te schrijven: "Ik vraag u om op uw eigen verzoek de langeafstands- / internationale communicatie uit te schakelen." Aantal. Handtekening.

Stap 3

Het uitschakelen van het cijfer acht op de telefoon wordt beschouwd als een wijziging in het tarief, daarom wordt deze service betaald. Het is goedkoop, maar toch - je moet betalen.

Stap 4

De service om het cijfer acht uit te schakelen, wordt binnen 3 werkdagen uitgevoerd

Aanbevolen: