Het Opnameformaat Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Opnameformaat Wijzigen
Het Opnameformaat Wijzigen

Video: Het Opnameformaat Wijzigen

Video: Het Opnameformaat Wijzigen
Video: Beste schermrecorder voor pc | Download OBS voor Windows 2024, Mei
Anonim

Er zijn nogal wat audiobestandsformaten voor verschillende doeleinden. Het kan voorkomen dat het uitvoerformaat van het opnameapparaat niet overeenkomt met het formaat dat uw speler begrijpt. Als je een audio-editor of -converter tot je beschikking hebt, kun je dit probleem oplossen.

Het opnameformaat wijzigen
Het opnameformaat wijzigen

Het is nodig

  • - Adobe Audition-programma;
  • - geluidsbestand.

instructies:

Stap 1

Open het audiobestand in de Adobe Audition-editor. U kunt de sneltoets Ctrl + O gebruiken, die voor veel programma's geschikt is. Je kunt nog lastiger doen: gebruik de bestandsbeheerder die op je computer is geïnstalleerd, zoek het gewenste audiobestand en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt het item "Openen met". Selecteer Adobe Audition in de lijst met programma's. De traditionele manier om bestanden in deze editor te laden, is de opdracht Openen in het menu Bestand.

Stap 2

Druk op de sneltoetsen Ctrl + Shift + S of gebruik de opdracht Opslaan als in het menu Bestand. Selecteer in het geopende venster een locatie op de schijf waar de opname in het gewijzigde formaat wordt opgeslagen.

Stap 3

Selecteer het formaat dat u wilt opslaan in de vervolgkeuzelijst onder aan het venster. Als na het selecteren van het formaat de knop Opties is geactiveerd, klikt u erop en configureert u aanvullende parameters voor het opslaan van het bestand: codec, bitrate, bitrate type.

Stap 4

Sla het bestand op door op de knop Opslaan te klikken.

Stap 5

Als je geen audio-editor kunt vinden die met verschillende formaten werkt, kun je een online converter gebruiken. Open hiervoor de pagina in uw browser https://media.io. Selecteer onderaan de pagina de Russischtalige interface door op de RU-inscriptie te klikken. Klik op de link Ondersteunde bestandsindelingen en -formaten. Zorg ervoor dat de converter het formaat ondersteunt waarin u geïnteresseerd bent

Stap 6

Klik op de knop "Bladeren" en selecteer het bestand dat u gaat converteren. Klik op de knop "Openen" in het verkennervenster. Klik vervolgens op de knop "Downloaden". Wacht tot het bestand klaar is met downloaden.

Stap 7

Selecteer een formaat, kwaliteit en klik op de knop "Converteren". Wacht tot het einde van de conversie. Klik op de knop "Downloaden" die verschijnt. Wees niet verbaasd als uw browser een nieuw tabblad opent met zoekresultaten op Amazon voor de naam van het verwerkte bestand. Sluit dit tabblad gewoon. Selecteer in het venster dat verschijnt het item "Opslaan", geef de locatie op de harde schijf van de computer op waar het bestand in het nieuwe formaat zal worden opgeslagen en klik op de knop "Opslaan". Wacht tot het downloaden is voltooid.

Aanbevolen: