Hoe Het Pictogram Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Pictogram Te Veranderen
Hoe Het Pictogram Te Veranderen

Video: Hoe Het Pictogram Te Veranderen

Video: Hoe Het Pictogram Te Veranderen
Video: iOS 14 | Personaliseer je iphone! *widgetsmith, app icoon veranderen, quotes u0026 meer* ★ It's Jamie 2024, Mei
Anonim

De afbeeldingen op de knoppen laten heel duidelijk zien welke soorten bestanden erachter verborgen zijn, welke acties kunnen worden uitgevoerd door erop te klikken en gewoon onze stemming verbeteren. Het komt echter voor dat we na het installeren van een nieuw programma de gebruikelijke bestanden niet herkennen, omdat pictogrammen hebben hun uiterlijk veranderd.

Hoe het pictogram te veranderen
Hoe het pictogram te veranderen

instructies:

Stap 1

De meest betrouwbare manier om bepaalde bestandstypen eruit te laten zien zoals u wilt, is door de mapeigenschappen te wijzigen. Zoek hiervoor in het configuratiescherm het item "Mapopties".

Op het tabblad "Bestandstypen", bovenaan het venster, vindt u een volledige lijst met bestandstypen die beschikbaar zijn op uw computer. Bekijk het zorgvuldig en selecteer degene die u wilt wijzigen (of maak ze als ze geen pictogrammen hebben). Nadat u op de knop "Wijzigen" of "Maken" hebt geklikt, wordt een menu geopend. Het zal u vragen om het programma te selecteren dat u voor alle bestanden van dit type wilt gebruiken. Zo zijn er bijvoorbeeld meerdere audiospelers op de computer geïnstalleerd. Door een van deze als standaardspeler te kiezen, worden alle audiobestanden met dit programma geopend en weergegeven met het bijbehorende pictogram.

Om een andere speler te gebruiken voor het afspelen van sommige bestanden, selecteert u deze bij het openen in het contextmenu.

Stap 2

Als u het ontwerp radicaal wilt veranderen, wijzigt u de pictogramafbeelding, gebruikt u de knop "Geavanceerd" (deze bevindt zich in hetzelfde venster als "Wijzigen"). Er wordt een venster voor u geopend waarin alle pictogrammen die in het programma beschikbaar zijn, worden weergegeven.

Vind je niets leuk? Klik op de knop Bladeren. Selecteer nu de map met pictogrammen. Het moet van tevoren worden aangemaakt. downloaden van internet. Er zijn iconen voor elke smaak op dit adres.

Nadat u het bestand met het gewenste pictogram heeft gemarkeerd, laadt u het. Nu zijn alle bestanden van het bewerkte type zichtbaar in de nieuwe afbeelding.

Stap 3

Het is ook gemakkelijk en eenvoudig om afbeeldingen op de pictogrammen in de werkbalk van elk Microsoft Office-programma te wijzigen (kopiëren, verwijderen, bewerken).

Om deze acties beschikbaar te maken, moet u naar het menu "Beeld" - "Werkbalken" - "Instellingen" gaan. Door nu met de rechtermuisknop op het pictogram te klikken, kunt u elke actie in het contextmenu selecteren:

• vervang het door een ander exemplaar dat al beschikbaar is in het programma;

• kopiëren (om in een ander pictogram te plakken);

• verwijderen;

• geef hem een stijl;

• veranderen (als je trek hebt in tekenen). Als u het item "Bewerken" selecteert, krijgt u toegang tot het pictogram in de bewerkingsmodus. Hier, verander de kleur en vorm van de afbeelding en teken deze naar eigen inzicht. Als het resultaat u niet beviel, kunt u alles terugsturen door het item "Herstel het pictogram op de knop" te selecteren.

Aanbevolen: