Hoe Schrijf Je Md

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Md
Hoe Schrijf Je Md

Video: Hoe Schrijf Je Md

Video: Hoe Schrijf Je Md
Video: So You Want to Be a DOCTOR (How to Become One) [Ep. 1] 2024, Mei
Anonim

Voor het opnemen van audiobestanden van verschillende formaten is een speciale recorder vereist. Dit geldt zowel voor moderne apparaten als voor eerder verouderde apparaten, bijvoorbeeld voor het weinig bekende md-schijfformaat.

Hoe schrijf je md
Hoe schrijf je md

Het is nodig

  • - recorder;
  • - md-schijf.

instructies:

Stap 1

Gebruik speciaal voor dit formaat ontworpen bandrecorders om een MD-disc op te nemen. Md-schijven zijn plastic dozen, vergelijkbaar met diskettes, met kleine schijven erin. Ze werden in de jaren 80 van de vorige eeuw uitgevonden als een analoog van cassettes, maar sindsdien zijn ze niet veel populairder geworden, maar veel radiobandrecorders bevatten speciale connectoren voor het afspelen ervan. Je kunt een bandrecorder kopen voor het opnemen van een md-schijf in winkels voor huishoudelijke apparaten, in verkooppunten van radioapparatuur, enzovoort, maar ze zijn vrij zeldzaam, omdat ze al lang verouderd zijn.

Stap 2

Nadat u een opnamebandrecorder hebt gekocht, moet u het apparaat zo configureren dat het opnemen naar md vanaf een ander medium wordt uitgevoerd, afhankelijk van het model van uw bandrecorder en de functionaliteit ervan. Als u md-schijven moet kopen om op te nemen, neem dan contact op met de winkels in uw stad die muziek, computerspelletjes en andere inhoud verkopen, hoogstwaarschijnlijk vindt u op een van hen schijven van het vereiste formaat.

Stap 3

Neem ook contact op met de computerwinkels in uw stad, het is goed mogelijk dat u daar ook md-disks kunt vinden. Je kunt ze ook vinden via het stadsforum door een geschikt onderwerp aan te maken.

Stap 4

Mocht u geen apparatuur kunnen vinden om MD-discs op te nemen, neem dan contact op met de geluidstechnici van het DC van uw stad, het is goed mogelijk dat zij ermee instemmen om een MD-disc op te nemen, aangezien zij dit formaat nog vaak gebruiken voor het opnemen van fonogrammen.

Stap 5

Zoek ook op het stadsformulier naar onderwerpen over de verkoop van een md-recorder, als u er geen in de winkelrekken vindt. Maak ook een onderwerp aan over zoeken naar het aanbieden van md-opnameservices, het is heel goed mogelijk dat ze je zullen helpen de service te vinden die je daar nodig hebt.

Aanbevolen: