Hoe Maak Je Een USB-stick?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een USB-stick?
Hoe Maak Je Een USB-stick?

Video: Hoe Maak Je Een USB-stick?

Video: Hoe Maak Je Een USB-stick?
Video: Bestanden kopiëren naar een USB stick op Windows 10 2024, Mei
Anonim

Wil je een origineel en eenvoudig cadeau met je eigen handen maken of ben je gewoon moe van saaie eentonige flashdrives die verspreid door het huis staan? Ga je gang - leer zelf flashdrives te maken!

Hoe maak je een USB-stick?
Hoe maak je een USB-stick?

Het is nodig

flash drive, USB-verlengkabel, dunne beitel of zeer scherp mes, plastic bouwpakket (bijvoorbeeld "Lego"), PVA-lijm

instructies:

Stap 1

Neem een gewone USB-stick en verwijder voorzichtig de oude behuizing. Voor deze doeleinden is het beter om goedkope plastic flashdrives te gebruiken, omdat het veel gemakkelijker is om ze te "strippen". Nu bereiden we een onderdeel voor op een toekomstige nieuwe flashdrive: neem het geselecteerde plastic onderdeel van de ontwerper en markeer de grenzen van de flashdrive met een potlood (u moet eerst een meting uitvoeren).

Stap 2

Neem een beitel of een scherp mes en begin voorzichtig te snijden. Het gat voor de flashdrive moet iets groter zijn dan het zelf, zodat bij het aansluiten van de twee delen uw flashdrive niet per ongeluk beschadigd raakt aan strakke randen. Lijn de binnenwanden uit zodat het oppervlak zo vlak mogelijk is - dit zorgt voor het beste contact met de flashdrive. Nu maken we een omslag. Koppel de USB-verlengkabel los. Het is nodig zodat het deksel van uw flashdrive stevig tegen het lichaam wordt gedrukt en niet loskomt. Analoog aan de vervaardiging van de behuizing, meet u de gewenste maat, brengt u deze over naar het plastic onderdeel en snijdt u het vereiste gat.

Stap 3

Breng een dunne laag PVA aan op het binnenoppervlak van de behuizing en het deksel en bevestig de onderdelen snel aan elkaar. Laat de USB-stick en het deksel drogen (dit duurt maximaal een uur). Dat is alles, uw nieuwe flashdrive is klaar. Indien gewenst kunt u er een gat in maken voor een veter of deze versieren met een inscriptie of strass-steentjes.

Aanbevolen: