Een Foto Extraheren

Inhoudsopgave:

Een Foto Extraheren
Een Foto Extraheren

Video: Een Foto Extraheren

Video: Een Foto Extraheren
Video: grutto magisch extraheren 2024, Mei
Anonim

Het komt vaak voor dat voor elk werk, fotomontage of lay-out van een gedrukte publicatie, een afbeelding of foto nodig is, die alleen beschikbaar is in een vorm die in andere editors is ingebouwd. Lay-outs en ontwerpers puzzelen over het extraheren van een foto uit Microsoft Word, Power Point-presentatie en PDF-document, en komen vaak nooit tot een beslissing, terwijl het mogelijk is om elke afbeelding uit deze bestanden te extraheren.

Een foto extraheren
Een foto extraheren

instructies:

Stap 1

Een manier om afbeeldingen uit dit soort documenten te extraheren, is het Office Image Exporter-programma, waarmee u een foto uit een bestand in een grafisch formaat kunt halen zonder kwaliteitsverlies. Installeer en voer het programma uit en selecteer JPEG in het venster met de lijst met formaten. Geef in het venster Bestandsnaam exporteren de optie Afbeelding op.

Stap 2

Geef vervolgens in de regel Map selecteren de map op waarin u de uitgepakte foto's wilt opslaan en klik vervolgens op Openen om het document met de vereiste afbeeldingen te openen. Nadat het programma klaar is met het converteren van het bestand naar foto's, staan alle afbeeldingen in een map met dezelfde naam als het originele document.

Stap 3

Er is een tweede manier om foto's uit een Word-document te halen, waarvoor geen extra programma nodig is. Open hiervoor het documentbestand met de gewenste foto's en sla het op als webpagina. Open het menu Bestand en klik vervolgens op Opslaan als HTML.

Stap 4

Geef het pad op om de pagina op te slaan en ga na het opslaan naar de gewenste map. Je hebt de webpagina zelf niet nodig, dus ga direct naar de bijbehorende bestandsmap (files.html). Daaronder vindt u uw afbeeldingen, die zonder kwaliteitsverlies worden geconverteerd naar PNG-indeling en automatisch worden verkleind. Vervolgens kunt u de bestanden opnieuw coderen naar BMP of JPEG.

Aanbevolen: