Een Chat Verlaten Op Skype

Inhoudsopgave:

Een Chat Verlaten Op Skype
Een Chat Verlaten Op Skype

Video: Een Chat Verlaten Op Skype

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How To Delete Skype Messages 2023, Februari
Anonim

Hoe fijn is het soms om met iemand te praten die je lang niet hebt gezien, en vooral als je vriend of kennis ver van je vandaan is. En niet zomaar chatten in een chat, via e-mail of telefoon, maar je eigen gezicht zien, de gewenste stem horen. Of organiseer zelfs een online conferentie met zakenpartners - oogcontact vertelt u veel meer over mensen dan een simpel telefoontje.

Een chat verlaten op Skype
Een chat verlaten op Skype

instructies:

Stap 1

Het enige dat nodig is voor dergelijke communicatie is een koptelefoon, een webcam en Skype. Het verschil met andere programma's zoals ICQ, QIP of Jabber is dat je met één persoon of met enkele tientallen mensen tegelijk kunt chatten. De communicatie zou echter niet altijd zo open moeten zijn en daarom ontstaan ​​​​er situaties waarin u een van de gesprekspartners uit de chat moet verwijderen of de hele groep moet "opschonen".

Stap 2

Om een ​​groepscontact te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op de groepsnaam in de contactenlijst, selecteert u "verwijderen". Moderne versies van programma's laten niet toe om meerdere groepen tegelijk te verwijderen, wat betekent dat u ze allemaal afzonderlijk moet verwijderen. Maar dit werkt vaak niet: het hele punt is dat het contact dat je verwijdert misschien niet van jou is. Zoek in dit geval de persoon die u aan de chat heeft toegevoegd en vraag om u te verwijderen.

Stap 3

Om een ​​groepschat te verlaten, selecteert u het tabblad Gesprekken en klikt u met de rechtermuisknop op de groepschat. Er verschijnt een menu waarin u het item "Verlaat het gesprek" selecteert, uw gesprekspartners ontvangen een servicebericht dat u communicatie niet langer ondersteunt. U kunt op dezelfde manier terugkeren: klik met de rechtermuisknop en selecteer "Communicatie hervatten".

Stap 4

Veel gebruikers die met de nieuwste versies van het programma werken, lopen vaak tegen het probleem aan om uit te loggen bij de chat. Sommigen van hen downloaden zelfs oude versies, omdat alles er eenvoudiger in is en de service intuïtief is. Maar u kunt de nieuwe versie ook aanpassen zodat deze eruitziet als de vorige. Selecteer hiervoor in het menu "Beeld" de optie "Compacte weergavemodus".

Stap 5

Onthoud dat door het verwijderen van een gesprekspartner of een groep, je deze automatisch een melding stuurt: "Je bent verwijderd uit je contactenlijst", wat betekent dat je klaar moet zijn om een ​​vraag over de redenen voor je actie te beantwoorden.

Populair per onderwerp