Hoe Pdb Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Pdb Te Openen
Hoe Pdb Te Openen

Video: Hoe Pdb Te Openen

Video: How to Use Protein Data Bank | What is PDB | PyMol Series | Part-1 | Basic Science Series 2022, November
Anonim

Sinds kort zijn boeken in pdb-formaat te vinden op verschillende bronnen. Ze verschillen in grootte van boeken in andere formaten vanwege de informatie die ze bevatten.

Hoe pdb te openen
Hoe pdb te openen

Het is nodig

Acrobat Reader

instructies:

Stap 1

Open uw browser, typ Acrobat Reader in de adresbalk. Volg de link naar de officiële website van Adobe-softwareproducten, download de applicatie. U kunt elke andere bron gebruiken om te downloaden, maar controleer in dit geval op virussen en de aanwezigheid van schadelijke code in het programma. Deze toepassing kan ook op verschillende schijven staan ​​die instructies bevatten.

Stap 2

Lees de voorwaarden van de licentieovereenkomst, voltooi de installatie volgens de instructies in het menu. Start het programma, gebruik het menu "Bestand", selecteer de map waar uw e-book zich bevindt in pdb-formaat. Om dergelijke bestanden in de toekomst via Acrobat Reader te openen, opent u de map met het boek en klikt u er met de rechtermuisknop op.

Stap 3

Selecteer "Openen met" en selecteer degene die je nodig hebt uit de programma's. Als Acrobat Reader niet in de lijst staat die wordt geopend, voegt u het daar toe met de knop Bladeren, specificeert u het pad naar Program Files, Adobe en selecteert u het exe-bestand. Vink het vakje "Gebruik om alle bestanden van dit type te openen" aan en klik op OK.

Stap 4

Als u een dergelijk bestand op uw telefoon moet openen, gebruikt u de mobiele versie van het Acrobat Reader-programma, dat u ook kunt downloaden via de link op de officiële website van het Adobe-ontwikkelaarsbedrijf. Nadat u de applicatie op uw mobiele apparaat hebt geïnstalleerd, start u deze en selecteert u het e-book via het menu Bestand openen.

Stap 5

Gebruik alternatieve programma's om dit bestandsformaat te openen, zoals Isilo 4.0 of andere vergelijkbare toepassingen. De meeste hebben een duidelijke interface en kunnen qua functionaliteit van elkaar verschillen in ondersteunde formaten en verschillende add-ons voor het meest comfortabele lezen.

Populair per onderwerp