Hoe Google Translate Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Google Translate Uit Te Schakelen?
Hoe Google Translate Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Google Translate Uit Te Schakelen?

Video: How to switch Google Translate to American or British accent 2022, December
Anonim

Google Translate is een functie die is ontworpen om pagina's op buitenlandse sites automatisch te vertalen. U hoeft nu geen woordenboek meer te gebruiken, want dankzij de nieuwe functie kunt u met één klik op de knop een volwaardige tekst in elke taal van de wereld krijgen.

Hoe google translate uit te schakelen
Hoe google translate uit te schakelen

Het is nodig

  • - Internetverbinding
  • - Google Chrome-browser

instructies:

Stap 1

Google Translate is ongetwijfeld een zeer handige functie, maar soms zijn er situaties waarin u het moet uitschakelen. Als u bijvoorbeeld een buitenlandse site wilt openen, kan er een rechthoekige vorm verschijnen die het bovenste gedeelte van de tekst bedekt. Daarom is het erg belangrijk om de automatische vertaling van de pagina te kunnen blokkeren. Dit kan alleen als je een internetverbinding hebt.

Stap 2

Start de Google Chrome-browser op uw computer. Alleen de nieuwste versie van de applicatie heeft een Russischtalige naam. Nadat het venster is geopend, moet u de werkbalk vinden. Vervolgens moet u op de knop "De Google Chrome-browser configureren en beheren" klikken. Het functiepictogram is een silhouet van een grijze moersleutel.

Stap 3

Na het voltooien van deze stappen wordt een venster met extra opties geopend. Selecteer de functie "Opties" uit de aangeboden opties.

Stap 4

Na een paar seconden zou de hoofdinstellingenpagina moeten openen. Als dit niet gebeurt, ververs het dan met de "F5"-toets, of gebruik de functie op het computerscherm "Vernieuw deze pagina". Er zijn twee manieren om Google Translate uit te schakelen:

Stap 5

Gebruik de zoekfunctie aan de linkerkant van het hoofdinstellingenscherm. Om dit te doen, moet u de vereiste informatie invoeren in het formulier "Zoekparameters".

Stap 6

Selecteer de categorie "Geavanceerd" in de hoofdinstellingen. Na het voltooien van deze actie wordt een venster geopend met verschillende parameters die u kunt bewerken. Zoek de vertaalfunctie in de lijst. Vervolgens moet u de speciale functie van Google uitschakelen "Vertaling van pagina's aanbieden als ik de taal waarin ze zijn geschreven niet spreek." Indien nodig kunt u het ook weer inschakelen. Om dit te doen, moet u alle bovenstaande acties uitvoeren, maar u hoeft het selectievakje niet uit te schakelen, maar aan te zetten.

Populair per onderwerp