Hoe De Schermgrootte Te Verkleinen

Inhoudsopgave:

Hoe De Schermgrootte Te Verkleinen
Hoe De Schermgrootte Te Verkleinen

Video: Hoe De Schermgrootte Te Verkleinen

Video: QS CRM Tip 031 Scherm vergroten / verkleinen 2022, November
Anonim

De afmetingen van moderne monitoren kunnen behoorlijk groot zijn, wat in eerste instantie wat ongemak veroorzaakt voor pc-gebruikers. Om te wennen aan het formaat van je nieuwe monitor, kun je beginnen met het verkleinen ervan.

Hoe de schermgrootte te verkleinen
Hoe de schermgrootte te verkleinen

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig zijn er twee methoden waarmee de gebruiker de grootte van het beeld dat op de monitor wordt weergegeven, kan verkleinen: verkleinen via de grafische kaartinterface en verkleinen via de standaardfuncties van een pc. Laten we elk van de methoden in meer detail bekijken.

Stap 2

Verkleining van de schermgrootte via de interface van de grafische kaart. Als u de benodigde software en stuurprogramma's voor de videokaart op uw computer hebt geïnstalleerd, kunt u de schermgrootte als volgt verkleinen. Zoek het pictogram op de taakbalk dat verantwoordelijk is voor het configureren van de instellingen voor de videokaart. Door op dit pictogram te klikken, gaat u in het menu dat wordt geopend naar het gedeelte "Schermresolutie". Sleep de schuifregelaar voor instellingen omhoog en omlaag om de schermweergavemodus te bepalen die het beste bij u past. Na het opslaan van de instellingen wordt het ongebruikte gebied van het bureaublad gevuld met zwart. Om te wennen aan de weergave op volledige schaal, verhoogt u de schermresolutie elke één tot twee weken.

Stap 3

De schermgrootte verkleinen met behulp van standaard computerfuncties. Om het scherm op deze manier te verkleinen, klikt u op het bureaublad op een leeg gebied met de rechtermuisknop en selecteert u het menu "Eigenschappen" (of onmiddellijk "Schermresolutie" - Windows 7). Zoek in de eigenschappen het item dat verantwoordelijk is voor het schalen van het bureaublad en configureer de instellingen die optimaal zijn voor jezelf. Sla de instellingen op. Voor een comfortabelere aanpassing aan de weergavemodus op volledig scherm, verhoogt u de schermresolutie elke twee weken.

Populair per onderwerp