Hoe Het Downloadpad Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Downloadpad Te Wijzigen
Hoe Het Downloadpad Te Wijzigen

Video: Hoe Het Downloadpad Te Wijzigen

Video: Hoe Het Downloadpad Te Wijzigen
Video: How to Download Apps on Old iPad (iPad Mini / iPad 1, 2, 3, 4 / iPad Air) 2023, December
Anonim

Bij het downloaden van bestanden van internet slaat de browser ze standaard op in de aangemaakte map. Elke gebruiker kan, indien nodig, individuele parameters instellen voor het opslaan van gedownloade bestanden, waarbij de benodigde map voor hun plaatsing wordt aangegeven.

Hoe het downloadpad te wijzigen
Hoe het downloadpad te wijzigen

Het is nodig

Computer, internettoegang, browser

instructies:

Stap 1

Afhankelijk van de browser die u gebruikt, kunnen uw stappen bij het bepalen van het downloadpad er anders uitzien. Laten we eens kijken naar manieren om de paden voor het downloaden van bestanden van internet te wijzigen aan de hand van het voorbeeld van de drie meest populaire browsers: Firefox, Opera, Google Chrome.

Stap 2

Als u Opera gebruikt, moet u deze stappen volgen om het downloadpad te wijzigen. Start de browser en klik vervolgens op de knop "Menu" (deze knop bevindt zich in de rechterbovenhoek van de browser). Vervolgens moet u het item "Instellingen" selecteren, waar u naar het gedeelte "Algemene instellingen" moet gaan. Schakel in het geopende venster naar het tabblad "Geavanceerd" en klik op het item "Downloads". Hier kunt u de gewenste map voor het opslaan van bestanden instellen.

Stap 3

Als u het downloadpad in Chrome (Google Chrome) moet wijzigen, zien uw stappen er als volgt uit. Klik na het starten van de browser op het sleutelpictogram aan de rechterkant van de browser. Selecteer in het menu dat wordt geopend het item "Opties" en schakel vervolgens over naar het gedeelte "Geavanceerd". Hier kunt u het gewenste downloadpad instellen. Om uzelf niet te belasten met het wijzigen van de instellingen, voert u na het openen van de browser in de adresbalk in: chrome: // instellingen / geavanceerd - het gewenste instellingengedeelte wordt automatisch geopend.

Stap 4

Volg de onderstaande stappen om het downloadpad in Firefox aan te passen. Klik op het menu "Extra" en ga naar het gedeelte "Opties". Op het tabblad "Algemeen" kunt u de gewenste parameters voor het opslaan van bestanden instellen.

Aanbevolen: