Hoe Een Pagina In Het Russisch Te Vertalen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Pagina In Het Russisch Te Vertalen
Hoe Een Pagina In Het Russisch Te Vertalen

Video: Hoe Een Pagina In Het Russisch Te Vertalen

Video: Russian language Russische taal Русский язык 2022, December
Anonim

Het moderne leven is al ondenkbaar zonder internet. Mensen werken via internet, mensen communiceren via internet, mensen zoeken op internet naar informatie. Zoekmachines indexeren pagina's in verschillende talen. En vaak leidt het zoeken naar informatie gebruikers naar de pagina's van buitenlandse sites. Dan denken mensen na over hoe ze de pagina in het Russisch kunnen vertalen. Gelukkig zijn er nu gratis en krachtige online vertaaldiensten.

Hoe een pagina in het Russisch te vertalen
Hoe een pagina in het Russisch te vertalen

Het is nodig

Elke moderne webbrowser

instructies:

Stap 1

Kopieer het adres van de pagina die u wilt vertalen naar het klembord. Selecteer hiervoor het pagina-adres in de adresbalk van uw browser. Klik vervolgens met de rechtermuisknop ergens in de adresbalk. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt het item "Kopiëren".

De pagina-URL kopiëren
De pagina-URL kopiëren

Stap 2

Open het adres in een webbrowser translate.google.com. U wordt naar de online vertaalpagina van Google geleid. Het is een hoogwaardige en snelle vertaler die de vertaling van teksten tussen enkele tientallen talen van de wereld ondersteunt met de mogelijkheid om de brontaal van het vertaalde document te bepalen. Naast het werken met tekst die rechtstreeks door de gebruiker op de pagina wordt ingevoerd, ondersteunt de service de vertaling van webpagina's, wat het interessant maakt

Google Vertalen
Google Vertalen

Stap 3

Selecteer opties voor tekstvertaling. Klik op de knop naast "Van taal:" op de Google translate-pagina. Er wordt een vervolgkeuzelijst met ondersteunde talen geopend. Klik in de lijst op de naam van de taal waarin de tekst van de pagina die u wilt vertalen is geschreven. Als u niet zeker bent van de taal, selecteert u "Automatisch detecteren". Selecteer op dezelfde manier de Russische taal in de lijst na de "Aan:"

Opties voor tekstvertaling selecteren
Opties voor tekstvertaling selecteren

Stap 4

Plak de URL van de pagina die moet worden vertaald in het vak onder de taallijsten. Klik met de rechtermuisknop ergens in dit veld en selecteer "Plakken" in het contextmenu dat verschijnt. De tekst van de ingevoerde link wordt weergegeven aan de rechterkant van de pagina van de vertaler.

Het adres van de te vertalen pagina invoeren
Het adres van de te vertalen pagina invoeren

Stap 5

Volg de link in de vertaalresultaten. Klik hiervoor met de linkermuisknop op deze link. Of roep het contextmenu op door met de rechtermuisknop op de link te klikken en open het in een nieuw venster of een nieuw browsertabblad door het juiste item te selecteren.

Google vertaalde pagina
Google vertaalde pagina

Populair per onderwerp