Hoe Maak Je Een Van De Twee Foto's

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Van De Twee Foto's
Hoe Maak Je Een Van De Twee Foto's
Anonim

Het samenvoegen van foto's in Photoshop is een eenvoudig en snel proces dat zelfs een beginnende Adobe Photoshop-gebruiker gemakkelijk kan leren. Je hebt de mogelijkheid nodig om twee of meer foto's in één te combineren bij het ontwerpen van collages, bij fotomontage, bij het maken van verschillende visuele projecten, fotoboeken en cadeaubonnen. In dit artikel laten we u zien hoe u twee foto's in één afbeelding kunt combineren.

Hoe maak je een van de twee foto's
Hoe maak je een van de twee foto's

instructies:

Stap 1

Open beide foto's in Photoshop. Selecteer foto's zo dat ze ongeveer even groot zijn, en ook zodat de foto's dezelfde mate van licht en kleurverzadiging hebben.

Stap 2

Kies in een van de foto's de optie Laag dupliceren in het lagenmenu. Breng de tweede foto over naar de verschenen laag met behulp van het gereedschap Verplaatsen.

Stap 3

Plaats beide foto's ten opzichte van elkaar zoals ze in de uiteindelijke foto moeten worden geplaatst. Selecteer de bovenste laag en voeg een laagmasker toe (Laagmasker toevoegen). Verplaats een van de foto's iets naar beneden om het proces van het vullen met verloop te vereenvoudigen.

Stap 4

Selecteer nu in het Configuratiescherm het gereedschap Verloop en stel de gewenste parameters voor het verloop in - de overgang van zwart naar transparante kleur.

Stap 5

Klik op de afbeelding hierboven, houd Shift ingedrukt en trek een horizontale lijn van het begin van de bovenste foto naar het einde van de onderste. De foto's lopen door elkaar heen in het verloop dat u op het laagmasker hebt toegepast.

Stap 6

Als u de tekening wilt verscherpen, maakt u de verlooplijn korter. Als u een van de foto's naar beneden hebt verplaatst, brengt u deze weer omhoog zodat de foto's volledig overeenkomen met het gereedschap Verplaatsen en verlaat u de laagmaskermodus.

Stap 7

Pas indien nodig beide foto's in kleur en verzadiging aan zodat ze er identiek uitzien, zonder het vermoeden te wekken dat ze op verschillende tijdstippen en op verschillende plaatsen zijn genomen. Voeg de lagen samen (Flatten Image) - je collage is klaar.

Populair per onderwerp