Hoe AutoCad Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe AutoCad Te Activeren
Hoe AutoCad Te Activeren

Video: Hoe AutoCad Te Activeren

Video: AUTOCAD 2020 FREE DOWNLOAD AND INSTALLATION FULL PROCESS | CAD CAREER 2022, December
Anonim

Het activeren van AutoCad is een nogal moeizaam proces, dat idealiter door een systeembeheerder zou moeten worden afgehandeld. Desalniettemin, als u zich aan bepaalde regels houdt, kunt u het resultaat zelf bereiken. Er wordt van uitgegaan dat u de officiële versie activeert.

Hoe AutoCad te activeren
Hoe AutoCad te activeren

Het is nodig

  • -een computer;
  • -het internet;
  • -programma AutoCad.

instructies:

Stap 1

Om AutoCAD 2011 NLM te activeren met het daaropvolgende netwerkgebruik, volg de link https://registeronce.autodesk.com. Vul alle velden op het formulier in. Selecteer in het veld Installatietype de optie Netwerk. Geef vervolgens het type server op dat moet worden gebruikt. Raadpleeg uw systeembeheerder als u niet zeker weet welke optie u moet kiezen. Geef de benodigde gegevens op om te activeren: het serienummer is te vinden op de doos van AutoCAD, de hostnaam en de host-ID worden weergegeven in de Network License Manager op het tabblad Systeeminstellingen. Na het invullen van deze velden moet het programma geactiveerd worden

Stap 2

Als je de demoversie van Autocad 2012 hebt geïnstalleerd, dan is het serienummer 666-69696969, 667-98989898 of 400-45454545. Voer in het vak Productcode 001D1 in. Voltooi de installatie en start het programma opnieuw. Vervolgens moet u de optie Activeren selecteren. U krijgt een bericht dat het serienummer niet klopt. Sluit het bericht en klik nogmaals op Activeren. Selecteer "Ik heb een serienummer van Autodesk". Daarna kunt u de 32- of 64-bits versie kiezen. Vink de gewenste aan. Klik op Mem Patch, kopieer de informatie die verschijnt in de sleutelgenerator en klik op Genereren. U ontvangt een activeringscode, die moet worden gekopieerd naar het activeringsvenster en klik op "Volgende". De versie is geactiveerd.

Stap 3

Voor activering moet u mogelijk internet uitschakelen - soms, zonder dit, begint het programma niet correct te werken. Zorg ervoor dat u beheerdersrechten heeft, anders kunt u uzelf niet activeren. Het programma zelf gaat ervan uit dat u het besturingssysteem Vista of Windows7 heeft. Als activering mislukt - schrijf naar het adres [email protected] met volledige informatie over het probleem en servers.

Populair per onderwerp