Hoe Maak Je Mechanismen In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Mechanismen In Minecraft
Hoe Maak Je Mechanismen In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Mechanismen In Minecraft

Video: ✔ Minecraft PE: How To Make A Working Swing Set | No Mods Or Commands! 2022, November
Anonim

In Minecraft zijn er praktisch geen grenzen om ideeën tot leven te brengen. Hier kun je veel items bouwen die nuttig zijn voor het personage. Mechanismen spelen een belangrijke rol bij de vervaardiging van dingen. Hiermee kunt u uw huis, auto en andere huishoudelijke artikelen automatiseren. Daarom moet elke speler weten hoe hij mechanismen in Minecraft moet maken.

Hoe maak je mechanismen in minecraft
Hoe maak je mechanismen in minecraft

In Minecraft kun je veel verschillende mechanismen maken die het leven van je personage gemakkelijker zullen maken. Om ze te gebruiken, moet je naar het tabblad inventaris verwijzen.

Hoe maak je rood stof in Minecraft

Een van de meest bruikbare mechanismen in het spel is rood stof. Het is nodig om elektriciteit te leveren aan andere mechanismen. Om rood stof te maken, moet je blokken rood erts ontginnen en vernietigen. Het kan van de heks worden genomen of worden gekocht.

Hoe maak je een hendel in Minecraft

Een belangrijk mechanisme is de hendel. Hij is de schakel in het spel. Om dit mechanisme in Minecraft te maken, moet je een kasseien op de werkbank leggen die is verkregen door een gewone steen te verwerken met een houweel en een stok gemaakt van twee planken.

hendel in minecraft
hendel in minecraft

Hoe maak je een rode fakkel in Minecraft

De rode stoftoorts is nodig om de rode draden te activeren, het activeert verschillende mechanismen. Het kan als lichtbron worden gebruikt, maar het is niet helder genoeg.

Om een ​​rode fakkel te maken in Minecraft, heb je een stok en rood stof nodig.

rode fakkel voor minecraft
rode fakkel voor minecraft

Mechanische deuren in Minecraft

Een gewone deur in het spel kan worden geopend door op de rechtermuisknop te drukken. Hier kunt u echter ook een ijzeren deur maken, die niet kan worden geopend zonder het gebruik van extra mechanismen. Deuren kunnen ook automatisch worden gemaakt. Om deuren in Minecraft in beweging te zetten, heb je mogelijk draden, knoppen, hendels nodig die in het openingspunt zijn geïnstalleerd.

Hoe maak je een drukplaat in Minecraft

In Minecraft kun je een mechanisme maken zoals een drukplaat. Ze is een ander type schakelaar in het spel. Elektriciteit wordt geleverd aan het mechanisme, als er een menigte of een speler op staat, als het bord leeg blijft, stopt de energietoevoer.

Om een ​​drukplaat in Minecraft te maken, moet je twee stenen of twee planken op de werkbank leggen. Een houten plaat kan niet alleen worden aangezet door een levend wezen, maar ook door een voorwerp dat erop wordt gegooid of een pijl die wordt afgevuurd.

drukplaat in minecraft
drukplaat in minecraft

Hoe maak je een repeater in Minecraft

Repeaters worden gebruikt om elektrische circuits in het spel te maken. Ze kunnen het signaal vertragen, versterken of in één richting sturen. Om een ​​repeater te maken heb je stenen, rode fakkels en rood stof nodig. Om een ​​repeater te maken voor het maken van mechanismen in Minecraft, moet je alle items rangschikken zoals op de afbeelding wordt getoond.

repeater in minecraft
repeater in minecraft

Hoe maak je een zuiger in Minecraft

Veel mechanismen in Minecraft kunnen niet worden gemaakt zonder pistons. Deze bruikbare objecten zetten blokken in beweging in verschillende complexe ontwerpen. Het is bijna onmogelijk om een ​​val, een lift, automatische deuren, een truss zonder zuiger te maken. Zuigers zijn gebruikelijk en plakkerig, terwijl de eerste objecten kan duwen en de laatste kan terugkeren.

Om een ​​piston te maken in Minecraft, heb je planken, kasseien, rood stof en een ijzeren staaf nodig. Het zuigervaartuig is te zien op de foto.

Om een ​​​​kleverige zuiger uit een gewone zuiger te maken, moet je hem op een werkbank plaatsen en er slijm aan toevoegen, dat kan worden verkregen uit slakken.

zuiger in minecraft
zuiger in minecraft

Hoe maak je dynamiet in Minecraft

Met behulp van dynamiet in Minecraft kun je slimme vallen maken, een TNT-kanon, een constructie om een ​​groot aantal blokken te vernietigen. Om TNT te maken heb je zand en buskruit nodig. Om dynamiet te activeren, moet je vuur, elk mechanisme met een rode steen of een explosie in de buurt gebruiken.

dynamiet in minecraft
dynamiet in minecraft

Hoe maak je een dispenser in Minecraft

Een ander handig mechanisme in het spel is de dispenser. Het is nodig om een ​​groot aantal items te laten vallen of weg te geven.Om een ​​dispenser te maken, moet je kasseien, een boog en rood stof op de werkbank leggen.

dispenser in minecraft
dispenser in minecraft

Dankzij alle beschreven items kun je in Minecraft mechanismen maken die in het dagelijks leven worden gebruikt. Zulke dingen maken het spel veel realistischer en interessanter.

Populair per onderwerp