Hoe Apple ID Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Apple ID Te Verwijderen
Hoe Apple ID Te Verwijderen

Video: Hoe Apple ID Te Verwijderen

Video: Je Apple ID verwijderen: zo doe je dat in drie stappen 2022, December
Anonim

Apple selecteert alleen producten van de hoogste kwaliteit voor zijn winkelinhoud. Met Apple ID kunt u alle informatiebronnen van dit bedrijf gebruiken. Maar wat als u uw account uit het systeem wilt verwijderen?

Hoe Apple ID te verwijderen
Hoe Apple ID te verwijderen

instructies:

Stap 1

U kunt een Apple ID eigenlijk niet verwijderen. Maar door enkele instellingen in de gewenste staat te brengen, kunt u de "levensduur" van het oude account zoveel mogelijk minimaliseren en desgewenst een nieuw account opzetten.

Stap 2

Om Apple ID te verwijderen met een apparaat dat op IOS draait, gaat u naar de "Instellingen" van de gadget, het pictogram van dit menu-item staat standaard op het startscherm.

Stap 3

Selecteer "iTunes & App Stores" uit de volledige lijst. Hier kunt u op elk moment de instellingen van uw ID wijzigen. Klik op het Apple ID-veld waar uw ID wordt vermeld. Er wordt een paneel met bedieningsopties geopend. Om uw account los te koppelen van dit apparaat, klikt u op de knop Afmelden.

Stap 4

Als u uw Apple ID met uw computer wilt verwijderen, hebt u het basisprogramma iTunes van Apple nodig. Deze software wordt geheel gratis verspreid.

Stap 5

Start iTunes en klik in het bovenste menu op het tabblad Store. Selecteer "Bekijk mijn Apple ID" en voer in het geopende venster uw eigen wachtwoord in.

Stap 6

Klik op de nieuwe pagina in het blok "Accountgegevens" op de knop "Autorisatie intrekken". Dit is nodig om uit te loggen van uw account vanaf al uw apparaten, anders kunt u uw ID niet verwijderen.

Stap 7

Afmelden voor iTunes Match-updates door naar het iCloud-blok te gaan en op de bijbehorende knop te klikken. U ontvangt een bevestiging dat uw account succesvol is uitgeschreven. Sluit na alle handelingen uw ID af en registreer indien nodig een nieuwe.

Populair per onderwerp