Hoe Hoofdletters In Hoofdletters Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe Hoofdletters In Hoofdletters Te Veranderen
Hoe Hoofdletters In Hoofdletters Te Veranderen

Video: Hoe Hoofdletters In Hoofdletters Te Veranderen

Video: Wanneer schrijf je hoofdletters? 2022, December
Anonim

Om hoofdletters in hoofdletters te veranderen, drukt u op de Caps Lock-toets op uw toetsenbord. Als u een klein aantal hoofdletters moet typen, houdt u de Shift-toets ingedrukt en drukt u op de gewenste letters zonder deze los te laten. In het geval dat de tekst wordt afgedrukt, wijzigt u de hoofdletters met behulp van de Shift + F3-toetscombinatie. In de teksteditor Word is er een speciaal menu-item dat verantwoordelijk is voor de zaak.

Hoe hoofdletters in hoofdletters te veranderen
Hoe hoofdletters in hoofdletters te veranderen

Het is nodig

toetsenbord

instructies:

Stap 1

Als u in hoofdletters typt, drukt u op de Caps Lock-toets aan de linkerkant van het toetsenbord. Ga daarna verder met typen in hoofdletters. Als u weer met hoofdletters moet typen, drukt u nogmaals op Caps Lock. Als deze toets wordt ingedrukt en het kiezen in hoofdletters wordt uitgevoerd, licht de bijbehorende indicator op in de rechterbovenhoek van het toetsenbord.

Stap 2

Om meerdere hoofdletters achter elkaar te typen, drukt u op de Shift-toets, er zijn er twee op het toetsenbord - links en rechts. Typ de gewenste tekst zonder deze toets los te laten. Als daarvoor hoofdletters werden getypt, wordt de set in hoofdletters weergegeven en vice versa. Na het loslaten van de toets keren de registerinstellingen terug naar hun oorspronkelijke waarden.

Stap 3

In het geval dat de tekst al is getypt, en het is nodig om hoofdletters te vervangen door hoofdletters, selecteert u het gewenste fragment met een blok met behulp van de muis. Als u alle tekst moet selecteren, drukt u op de toetsencombinatie Ctrl + A (Latijn). Druk vervolgens op de toetsencombinatie Shift + F3. Houd hiervoor de Shift-toets ingedrukt en druk zonder los te laten op F3. Na de eerste druk op deze toets veranderen hoofdletters in hoofdletters, na de tweede keer drukken (u hoeft de Shift-toets niet los te laten!), Alle eerste letters van de woorden worden hoofdletters, na de derde - alle letters worden weer hoofdletters. Door op deze toetsencombinatie te drukken, selecteert u de gewenste case.

Stap 4

Als de tekst is getypt in de teksteditor Word 2003 (bestanden met de extensie doc), selecteert u deze met het "muis"-blok. Zoek vervolgens in het menu dat zich bovenaan het editorvenster bevindt het item "Formaat". Selecteer de Format-Register items. Alle mogelijke handelingen met het register worden in het geopende plaatje vermeld. Selecteer na het selecteren van het gewenste artikel het gewenste register. Als u hoofdletters moet vervangen door hoofdletters - item "allemaal kleine letters". De naam van het item kan veranderen afhankelijk van de versie van de teksteditor, maar het principe blijft hetzelfde.

Populair per onderwerp