De Afsluitweergave Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Afsluitweergave Wijzigen
De Afsluitweergave Wijzigen

Video: De Afsluitweergave Wijzigen

Video: usb stick, mappen maken, naam wijzigen, organiseren, weergave, veilig afsluiten 2022, November
Anonim

Het afsluiten van de computer in het Windows-besturingssysteem vindt plaats wanneer u op de afsluitknop in het menu Start drukt. Het type uitschakeling kan echter ook worden geconfigureerd in de energie-opties.

De afsluitweergave wijzigen
De afsluitweergave wijzigen

instructies:

Stap 1

Klik op het bureaublad van uw besturingssysteem met de rechtermuisknop op het gebied zonder snelkoppelingen en selecteer "Eigenschappen" in het contextmenu dat verschijnt.

Stap 2

Ga in het venster met bureaubladinstellingen dat wordt geopend naar het derde tabblad van de schermbeveiligingsinstellingen. Zoek de knop voor het configureren van geavanceerde energie-instellingen. Daarna zou u een nieuw configuratievenster moeten hebben. Ga daarin naar het tabblad "Geavanceerd".

Stap 3

Hieronder ziet u een lijst met mogelijke acties waarvoor u het afsluiten van de computer kunt configureren in het vervolgkeuzemenu, er een of meer kunt selecteren die bij u passen en het afsluiten naar eigen goeddunken kunt configureren. Als je een laptop hebt, kun je er ook voor kiezen om de computer uit te schakelen wanneer je de klep sluit, naast de optie om af te sluiten wanneer je op de start- en slaapstandknop drukt. Als je een gewone computer hebt, dan alleen als je op de aan/uit-knop op de systeemeenheid of op de slaapknop op het toetsenbord drukt.

Stap 4

Pas uw wijzigingen toe en sla ze op. Houd er rekening mee dat je nog steeds een klein venster hebt om acties te kiezen, net als afsluiten met het menu Start, maar deze methode is veel handiger dan de oude.

Stap 5

Configureer de geplande uitschakeling van uw computer. Download en installeer hiervoor een programma met deze functie. Dit kunnen verschillende alarmen, organisatoren, enz. zijn, bijvoorbeeld de AIMP-speler. Installeer het op uw computer, start en bestudeer de interface zorgvuldig, zoek de knop voor het afsluiten van de computer erin. U ziet een instellingenvenster, waar u kunt kiezen om af te sluiten na een bepaald tijdsinterval, aan het einde van de afspeellijst, enzovoort; u kunt ook de exacte tijd opgeven om uw computer af te sluiten

Populair per onderwerp