Hoe Een 64-bits Systeem Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een 64-bits Systeem Te Installeren
Hoe Een 64-bits Systeem Te Installeren

Video: Hoe Een 64-bits Systeem Te Installeren

Video: How to upgrade windows 32bit to 64bit (windows 7/8/10) 2022, December
Anonim

Het allereerste om te beginnen met een serieuze kennismaking met een computer, is de installatie van besturingssystemen. De eenvoudigste en meest pretentieloze Windows-besturingssystemen in dit opzicht. Er zijn veel verschillende varianten van het Windows-systeem. De meest geavanceerde op het gebied van beveiliging en stabiliteit zijn Windows XP SP3 en Windows 7. Beide besturingssystemen zijn onderverdeeld in twee typen: 32-bits en 64-bits. De belangrijkste voordelen van 64-bits systemen zijn verbeterde beeldhelderheid en ondersteuning voor meer RAM.

Hoe een 64-bits systeem te installeren
Hoe een 64-bits systeem te installeren

Het is nodig

Windows7 x64 installatieschijf

instructies:

Stap 1

Plaats de installatieschijf van Windows 7 in het station van uw computer. Ga naar BIOS door op Del te drukken aan het begin van het opstarten van de computer. Zoek het item "Boot Device Priority" of iets dergelijks (ze kunnen verschillen op verschillende versies van moederborden). Geef prioriteit aan opstarten vanaf uw dvd-station.

Stap 2

Wanneer het venster voor het kiezen van de besturingssysteemoptie verschijnt, selecteert u eerst Russisch en vervolgens Windows 7 Ultimate x64. Als u voor x86 kiest, wordt een 32-bits systeem geïnstalleerd.

Stap 3

Nadat de computer voor de eerste keer opnieuw is opgestart, mag u de schijf niet verwijderen. Selecteer de noodzakelijke parameters die door het besturingssysteem worden aangeboden: stel talen, tijdzone in, voer de naam van de toekomstige gebruiker en het wachtwoord in.

Stap 4

Onthoud dat de meeste oudere programma's en games alleen op de 32-bits versie draaien. En er wordt nieuwe software geschreven voor zowel 32-bits als 64-bits systemen. Dit betekent dat als het programma niet start vanwege de Windows-versie, u op zoek moet naar de 64-bits versie van het programma.

Populair per onderwerp