Vereenvoudigde Styling Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Vereenvoudigde Styling Uitschakelen
Vereenvoudigde Styling Uitschakelen

Video: Vereenvoudigde Styling Uitschakelen

Video: 6 Ways To Disable CSS Or Specific Stylesheets In Chrome 2022, November
Anonim

Gebruikers van de meeste moderne versies van besturingssystemen hebben de mogelijkheid om onafhankelijk de ontwerpoptie voor de grafische interface te kiezen. Windows 7-gebruikers geven de voorkeur aan Aero-thema's, die semi-transparante interface-elementen bevatten. Dit systeem is echter standaard geïnstalleerd met een andere skin, een "vereenvoudigde skin" genoemd.

Vereenvoudigde styling uitschakelen
Vereenvoudigde styling uitschakelen

Het is nodig

Windows 7-besturingssysteem

instructies:

Stap 1

Open de applet van het Configuratiescherm van Windows, waarmee u het uiterlijk van de grafische interface van het besturingssysteem kunt wijzigen - de korte naam is Personalisatie. Het "Configuratiescherm" kan worden gestart door een item met deze naam te selecteren in het OS-hoofdmenu (op de "Start"-knop). In het hoofdvenster van dit programma is er een sectie genaamd "Ontwerp en personalisatie", en daarin - een link "Wijzig het thema". Klik op deze link en het benodigde onderdeel van het bedieningspaneel wordt in een apart venster geopend.

Stap 2

Er zijn andere manieren om het ego te lanceren. Druk bijvoorbeeld op de Win-toets en typ "pers" op het toetsenbord. Daarna verschijnt een lijst met zoekresultaten in het geopende hoofdmenu van het besturingssysteem, in het gedeelte "Configuratiescherm" waarvan er dezelfde link "Thema wijzigen" zal zijn - klik erop met de muis. U kunt ook het contextmenu van het bureaublad gebruiken - klik met de rechtermuisknop op de achtergrondafbeelding en selecteer "Personalisatie" in de lijst die verschijnt.

Stap 3

In een venster dat met een van de beschreven methoden wordt geopend, worden pictogrammen van de thema's die in het besturingssysteem zijn geïnstalleerd, geplaatst. Ze zijn verdeeld in verschillende groepen. De ontwerpoptie "Windows 7 - Vereenvoudigde stijl" is verplaatst naar de allerlaatste groep op de lijst voor basisthema's vereenvoudigd en hoog contrast. Om het te wijzigen, klikt u met de linkermuisknop op een ander pictogram in de lijst.

Stap 4

Als uw computer Windows 7 Home Basic gebruikt, kunt u geen thema's wijzigen. Bovendien zijn Aero-thema's mogelijk niet beschikbaar vanwege onvoldoende prestaties van de gebruikte grafische kaart. Het besturingssysteem evalueert deze parameter zelf en maakt soms fouten als het juiste apparaatstuurprogramma niet op het systeem is geïnstalleerd. Werk in dit geval het stuurprogramma bij vanaf de website van de fabrikant of vanaf een schijf uit de aangeschafte videokaartset.

Populair per onderwerp