Hoe De Authenticatiemelding Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Authenticatiemelding Te Verwijderen
Hoe De Authenticatiemelding Te Verwijderen

Video: Hoe De Authenticatiemelding Te Verwijderen

Video: Aandacht!!! Rundertong sjasliek zal je hart winnen. En sturen naar Sotsji! 2022, December
Anonim

Wanneer u een niet-gelicentieerd exemplaar van het Windows 7-besturingssysteem gebruikt, kan er een probleem optreden waarbij het systeem niet wordt geverifieerd. In dit geval verschijnt het bericht "Uw exemplaar van Windows is niet geverifieerd" in de rechterbenedenhoek van het scherm. Dit probleem kan worden verholpen zonder een gelicentieerd exemplaar van Windows aan te schaffen.

Hoe de authenticatiemelding te verwijderen
Hoe de authenticatiemelding te verwijderen

instructies:

Stap 1

Om dit probleem op te lossen, moet u het besturingssysteem activeren. Windows wordt geactiveerd door middel van een speciaal programma dat een activator wordt genoemd. De activator is te vinden op internet of op lokale torrent-trackers. Activeringsprogramma's gebruiken in de regel activeringssleutels van grote bedrijven die het Windows-besturingssysteem gebruiken. Houd er rekening mee dat de activator zo "vers" mogelijk moet zijn, omdat de gevolgen van de acties van oude activatoren er ook toe kunnen leiden dat Windows 7 de authenticatie op internet niet doorgeeft.

Stap 2

Voer de gedownloade activator uit. Sommige activatoren lossen het probleem "met één klik" op en voor sommige moet u bepaalde opties instellen, die in de regel overeenkomen met de parameters van uw besturingssysteem. Om het besturingssysteem te activeren, moet u in sommige gevallen werken met de gereserveerde ruimte op de harde schijf die wordt gebruikt door het besturingssysteem Windows 7. Bestudeer zorgvuldig de instructies voor het gebruik van een bepaalde activator.

Stap 3

Zorg ervoor dat u uw computer opnieuw opstart nadat u Windows hebt geactiveerd. Het kan meerdere keren opnieuw opstarten duren om te activeren. Nadat de computer is ingeschakeld, controleert u of het besturingssysteem is geverifieerd op de Microsoft-site.

Populair per onderwerp