Hoe Windows XP Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Windows XP Te Activeren
Hoe Windows XP Te Activeren

Video: Hoe Windows XP Te Activeren

Video: Activating Windows XP in 2021 2022, November
Anonim

Normaal gesproken vereist elke versie van Microsoft Windows activering na installatie. Een niet-geactiveerd besturingssysteem kan 30 dagen worden gebruikt, terwijl kritieke systeemupdates niet beschikbaar zijn. Daarom, hoe eerder u activeert, hoe eerder u uw computer volledig beschermt tegen bedreigingen.

Hoe Windows XP te activeren
Hoe Windows XP te activeren

Het is nodig

  • - Internetverbinding;
  • - telefoon.

instructies:

Stap 1

Windows kan worden geactiveerd via internet of telefonisch.

Om via internet te activeren, klikt u op de snelkoppeling "Activeer het besturingssysteem" in het systeemvak (in de rechterbenedenhoek van het systeemvak). Als er geen snelkoppeling is, opent u het menu Start. Klik op de knop "Alle programma's" en beweeg de cursor over het tabblad "Standaard". Selecteer in de lijst die verschijnt het menu "Systeem" en klik op de knop "Windows-activering".

Er wordt een activeringsvenster geopend, klik op de knop "Ja" en selecteer "Activeer een kopie van Windows via internet". Lees de privacyverklaring voor Windows-activering en klik vervolgens op Volgende.

Stap 2

U wordt gevraagd om tegelijkertijd uw exemplaar van Windows te registreren en te activeren, antwoord bevestigend. Lees de vertrouwelijkheidsovereenkomst en klik op de knop "Volgende". Voer in het volgende venster uw contactgegevens in een speciaal formulier in. Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.

Nadat u de vereiste gegevens in het formulier hebt ingevoerd, klikt u op de knop "Volgende". Na registratie en activering verschijnt een bericht over succesvolle bewerkingen. Uw exemplaar van Windows is geactiveerd.

Stap 3

Als u alleen Windows hoeft te activeren, zonder een kopie van het besturingssysteem te registreren, selecteert u in het venster voor verdere actie het juiste item. Klik op de knop "Volgende". Hiermee wordt een internetverbinding tot stand gebracht en wordt uw exemplaar van Windows gecontroleerd. Klik na het voltooien van de bewerking op OK.

Stap 4

Om Windows met uw telefoon te activeren, selecteert u dit item in het eerste activeringsvenster. Bel het gratis nummer dat bovenaan de pagina staat vermeld en vertel de operator uw besturingssysteemcode. Voer na het controleren van de code de bevestigingscode in die door de operator is afgegeven en klik op de knop Ok.

Populair per onderwerp