Hoe Ping Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Ping Uit Te Schakelen?
Hoe Ping Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Ping Uit Te Schakelen?

Video: PING Command - Troubleshooting 2022, December
Anonim

Het is gebruikelijk om naar de ping-functie te verwijzen als het controleren van de beschikbaarheid van internetbronnen door een pakket van een bepaalde grootte naar de gebruikte host te sturen en de retourtijd van de gegevens te meten. Het uitschakelen van deze functie is meestal nodig bij het spelen van online games om mogelijke vertragingen te verminderen.

Hoe ping uit te schakelen?
Hoe ping uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Open het hoofdmenu van het Windows-besturingssysteem om ping volledig uit te schakelen en ga naar het item "Configuratiescherm".

Stap 2

Vouw de link "Windows Firewall" uit en ga naar het tabblad "Geavanceerd" van het firewall-dialoogvenster dat verschijnt.

Stap 3

Klik op de knop ICMP-instellingen en schakel het selectievakje Inkomende echo-aanvraag toestaan ​​uit.

Stap 4

Bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door op OK te klikken of gebruik het gespecialiseerde ingebouwde IPSec-hulpprogramma om alle inkomende en uitgaande ping-pakketten te blokkeren (voor Windows XP).

Stap 5

Open het dialoogvenster Uitvoeren en voer de waarde mmc in het veld Openen in.

Stap 6

Klik op OK om de opdracht te bevestigen en open het menu Bestand in de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster.

Stap 7

Geef de opdracht Module toevoegen/verwijderen op en voeg de module IP-beveiliging en beleidsbeheer toe.

Stap 8

Vink het vakje Lokale computer aan en sluit de wizard door op de knop Sluiten te klikken.

Stap 9

Bevestig uw keuze door op OK te klikken en open het contextmenu van de regel IP-beveiligingsbeleid in het linkerdeelvenster van de console door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 10

Geef de opdracht Beheer IP-filterlijsten en filteracties op en selecteer het item Alle ICMP-verkeer in het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 11

Zorg ervoor dat u de juiste filters gebruikt in het nieuwe dialoogvenster en ga naar het tabblad Filteracties beheren.

Stap 12

Sla het eerste venster over door op Volgende te klikken en voer Blok in op de regel Filteractienaam van het volgende dialoogvenster.

Stap 13

Bevestig uw selectie door op Volgende te klikken en pas het selectievakje toe op het veld Blokkeren in het nieuwe dialoogvenster.

Stap 14

Klik op Volgende en sluit het dialoogvenster IP-filterlijsten en filteracties beheren door op Sluiten te klikken.

Stap 15

Roep het contextmenu van de regel IP-beveiligingsbeleid in de MMC-console op door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht IP-beveiligingsbeleid maken op te geven.

Stap 16

Klik op Volgende in het eerste dialoogvenster van de wizard Nieuw beleid en typ Ping blokkeren in de regel Naam van het volgende venster.

Stap 17

Bevestig uw keuze door op Volgende te klikken en schakel het selectievakje De standaardreactieregel activeren in het volgende venster uit.

Stap 18

Klik op de knop Volgende en pas het selectievakje toe op het veld Eigenschappen bewerken van het laatste wizardvenster.

Stap 19

Bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door op de knop Voltooien te klikken en klik op de knop Toevoegen in het venster van het gemaakte IPSec-beleid.

Stap 20

Bevestig de uitvoering van de opdracht door op Volgende te klikken en pas het selectievakje toe op het veld Deze regel specificeert geen tunnel in het volgende venster.

21

Klik op Volgende en pas het selectievakje Alle netwerkverbindingen toe in het nieuwe venster.

22

Klik nogmaals op Volgende, schakel het selectievakje Alle ICMP-verkeer in en klik op Volgende.

23

Pas het selectievakje toe op het veld Blokkeren in het volgende venster en bevestig uw keuze door op Volgende te klikken.

24

Roep het contextmenu van het gemaakte beleid op door met de rechtermuisknop te klikken in het MMC-consolevenster en geef de opdracht Toewijzen op.

Populair per onderwerp