Opstarten Vinden

Inhoudsopgave:

Opstarten Vinden
Opstarten Vinden

Video: Opstarten Vinden

Video: Opstarten Meteobridge Pro 2021 2022, December
Anonim

Als u zich afvraagt ​​of u opstartitems op uw systeem kunt vinden, als u geïnteresseerd bent in alle opstartmethoden of als u op zoek bent naar manieren om de opstartlijst uit te schakelen, dan zult u zeker het antwoord in dit artikel krijgen. In het Windows-besturingssysteem zijn er verschillende manieren om opstartitems toe te voegen of te verwijderen. Om het automatisch laden te verfijnen, moet u uw toevlucht nemen tot het bewerken van systeeminstellingen.

Opstarten vinden
Opstarten vinden

Het is nodig

Systeemhulpprogramma MSConfig, Revo Uninstaler-software

instructies:

Stap 1

Om de opstartitems en daarmee het opstarten zelf te vinden, kunt u verschillende methoden gebruiken. Items die bij het opstarten zijn voor alle gebruikers van de computer (alle accounts) kunnen als volgt worden gevonden: klik op het menu "Start" - selecteer "Alle programma's" - "Accessoires" - "Opstarten". In de vervolgkeuzelijst ziet u alle opstartitems die voor alle gebruikers worden gedownload. Het kan gebeuren dat deze lijst leeg is - programma's voor het starten van algemeen gebruik zijn niet geïnstalleerd.

Stap 2

De tweede manier om het opstarten te bekijken is het systeemhulpprogramma MSConfig. Het kan als volgt worden gestart: klik op het menu "Start" - "Uitvoeren" - schrijf "msconfig" - klik op "OK". U ziet een hulpprogrammavenster op het tabblad "Algemeen". Ga naar het tabblad Opstarten. De volledige opstartlijst verschijnt voor je. In tegenstelling tot de eerste methode, worden hier absoluut alle programma's weergegeven die aan het opstarten zijn.

Stap 3

De derde manier is om het programma Revo Uninstaler te installeren. Dit programma dient om het systeem te finetunen, heeft veel configuratie-instellingen. Dit programma heeft een tabblad "Opstarten", ga ernaartoe door op de overeenkomstige knop met een verkeerslicht te klikken. Hier ziet u dezelfde opstartlijst als in het vorige voorbeeld.

Populair per onderwerp