Het Dem-formaat Wijzigen?

Inhoudsopgave:

Het Dem-formaat Wijzigen?
Het Dem-formaat Wijzigen?

Video: Het Dem-formaat Wijzigen?

Video: Het Dem-formaat Wijzigen?
Video: Access 2010 - 47 Formaat wijzigen 2024, Mei
Anonim

Sommige Counter-Strike-fans nemen video's op met momenten uit hun eigen spel of dat van iemand anders. Helaas, om deze taak te volbrengen, is het niet voldoende om alleen het formaat van het opnamebestand te wijzigen.

Het dem-formaat wijzigen?
Het dem-formaat wijzigen?

Noodzakelijk

  • - Tegenaanval;
  • - Fraps;
  • - AdobePremier.

instructies:

Stap 1

Maak eerst uw eigen demo. Om dit te doen, moet je een Counter-Strike-game hebben geïnstalleerd. Als je een record van je eigen gameplay wilt maken, typ dan het commando record Q in de console, waarbij Q de naam is van het toekomstige bestand. Voer de stopopdracht in om de opname te stoppen.

Stap 2

Nu moet u de gemaakte opname omzetten in een videobestand. Download en installeer hiervoor het Fraps-programma. Hiermee kunt u schermafbeeldingen opnemen. Voer het programma uit.

Stap 3

Stel sneltoetsen in om het opnemen van een bestand te starten en te stoppen. Stel meerdere toetsen in om de opname te starten om te voorkomen dat de demo voortdurend wordt ingeklapt en opgenomen bestanden worden verplaatst. Die. op de nummers 1, 2, 3, 4, enz. activeert de opname van een bestand met een specifieke naam en het cijfer 0 bijvoorbeeld stopt het opnameproces.

Stap 4

Start het Counter-Strike-spel. Typ viewdemo demoname in de console om het vereiste bestand te openen. Druk op Esc om de video-schuifbalk te openen. Spoel de opname terug naar het gewenste punt en klik op de knop Afspelen. Druk vervolgens op een van de eerder gemaakte "sneltoetsen".

Stap 5

Nadat het maken van miniatuurfragmenten is voltooid, moeten ze worden gecombineerd tot één groot bestand. Hiervoor kunnen verschillende toepassingen worden gebruikt. Download en installeer Adobe Premier voor afbeeldingen met een hoge resolutie en de mogelijkheid om verschillende effecten aan uw videobestand toe te voegen.

Stap 6

Voer deze app uit. Voeg de gemaakte videoclips in een bepaalde volgorde toe. Gebruik een kant-en-klaar mp3-bestand om muziek aan je video toe te voegen. Het wordt aanbevolen om Sound Forge te gebruiken om dit bestand bij te snijden.

Aanbevolen: