Welke Tablet Is Beter?

Welke Tablet Is Beter?
Welke Tablet Is Beter?

Video: Welke Tablet Is Beter?

Video: Head-to-head betaalbare tablets - Samsung in de schaduw van Lenovo 2022, November
Anonim

Tegenwoordig is de elektronicamarkt bezaaid met een groot aantal tablets, zowel van wereldberoemde bedrijven als van onbekende Chinese fabrikanten. In dit opzicht is het erg moeilijk om te begrijpen welke tablet beter is. Het kiezen van een fatsoenlijk apparaat dat aan alle behoeften van de gebruiker voldoet, wordt een ontmoedigende taak.

Welke tablet is beter?
Welke tablet is beter?

Allereerst kunnen bestaande tablets worden onderverdeeld in categorieën op basis van het type besturingssysteem dat wordt gebruikt:

-Google-Android. Gebruikt op apparaten van de meeste fabrikanten. Dit besturingssysteem is het populairst vanwege de openheid, het grote aantal applicaties, de bruikbaarheid en de relatieve betrouwbaarheid.

- Apple-iOS. Installeert alleen op Apple-hardware. Dit besturingssysteem is zeer betrouwbaar, eenvoudig en duidelijk te gebruiken, goed ontwikkeld en geoptimaliseerd. Hierdoor worden Apple-apparaten met recht beschouwd als de snelste en meest productieve ter wereld.

- Windows 8 / Windows RT. Deze besturingssystemen zijn door Microsoft ontwikkeld om met aanraakapparaten te werken. Er is veel kritiek in hun adres met betrekking tot de lage kwaliteit van ontwikkeling, gebrek aan compatibiliteit met programma's die zijn ontwikkeld voor klassieke Windows. Deze besturingssystemen, en dus de daarop gebaseerde apparaten, zijn het minst populair.

Door het besturingssysteem te kiezen dat voor jou het handigst is, kun je de keuze voor een tablet enorm vereenvoudigen. Er wordt aangenomen dat Apple's iPad-tablets meer bedoeld zijn voor gamen, surfen op internet en ander entertainment. Werken aan documenten die in Windows zijn gemaakt met de iPad is moeilijk, omdat u betaalde programma's uit de Appstore moet downloaden om ze te kunnen bewerken. De pluspunten zijn een groot aantal games en applicaties die zijn ontwikkeld voor iOS. Daarnaast moet worden opgemerkt dat als je voor Apple kiest, je veel moet betalen voor het merk. Het corrigeren van systeemfouten en het bijwerken van het besturingssysteem in Apple is alleen mogelijk als er nieuwe officiële updates worden uitgebracht.

Op het Android-besturingssysteem is de keuze aan applicaties minder, maar alle meest noodzakelijke programma's zijn eenvoudig te downloaden van de play-markt. In dit geval kunt u zowel gratis als betaalde versies gebruiken. Android blijft achter op iOS wat betreft vloeiende animaties en aanraakreacties. Het belangrijkste voordeel van het Android-besturingssysteem is de mogelijkheid om bestanden rechtstreeks naar het apparaat over te zetten zonder dat een internetverbinding nodig is. Op iOS moet je hiervoor een speciale iTunes-applicatie downloaden. Ook ondersteunt iOS, in tegenstelling tot Google Android, geen Adobe Flash.

Nadat de keuze van het besturingssysteem is gemaakt, kun je beginnen met het kiezen van een tablet. Als je de voorkeur hebt gegeven aan iOS van Apple, dan zijn de beste tablets van deze fabrikant vandaag de Apple iPad 4 en Apple iPad mini. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, met als belangrijkste verschil de geheugencapaciteit. Deze toestellen hebben een schitterend modern design, een krachtige processor. iPad 4 heeft een ongeëvenaard Retina-display met eersteklas prestaties. Het heeft de hoogste resolutie onder de analogen: 2048x1536 pixels. Een onmiskenbaar voordeel is de mogelijkheid om te kiezen uit een groot aantal verschillende accessoires die speciaal voor Apple tablets zijn geproduceerd, zoals hoesjes.

Wordt de keuze gemaakt in het voordeel van Google Android, dan mogen de beste tablets van vandaag Google Nexus 7, Google Nexus 10, Sony Xperia Tablet Z heten. Ook kunt u de Asus Transformer Pad Infinity, voorzien van een afneembare toetsenborddock, hoewel de kosten van deze tablet relatief hoog zijn. Al deze tablets bieden uitstekende prestaties en verdienen het om op de potentiële kooplijst te staan. Het is nogal moeilijk om een ​​specifiek model te onderscheiden, aangezien de uiteindelijke beslissing grotendeels afhangt van de individuele vereisten van elke individuele persoon, de prestaties en het ontwerp van het apparaat. Daarom zou iedereen de vraag moeten beantwoorden welke tablet beter voor hemzelf is.

Populair per onderwerp