Hoe De Magische Stemfunctie In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Magische Stemfunctie In Te Schakelen
Hoe De Magische Stemfunctie In Te Schakelen

Video: Hoe De Magische Stemfunctie In Te Schakelen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Hoe vermijd je spanning op je stembanden? Deel 4. 2023, Januari-
Anonim

Veel Chinese vervalste mobiele telefoons zitten boordevol interessante functies. Een daarvan is de magische stem. Met deze functie kunt u uw stem wijzigen terwijl u met een andere abonnee praat.

Hoe de magische stemfunctie in te schakelen
Hoe de magische stemfunctie in te schakelen

Het is nodig

telefoon met magische stemfunctie

instructies:

Stap 1

Klik in gesprek met de abonnee op het menu, selecteer de optie Pitch Shift en selecteer vervolgens de opties en het niveau van de voice sound shift. Selecteer in de lijst die verschijnt de stem waarmee je de jouwe wilt vervangen. Houd er rekening mee dat het gebruik van deze functie woorden onleesbaar kan maken, vooral wanneer de gesprekskwaliteit slecht is, of de telefoon een zwakke antenne heeft, die vaak wordt aangetroffen in nep-Chinese telefoons. Het gebruik van gedownloade stemmen kan ook de kwaliteit van het gesprek negatief beïnvloeden, dus weiger indien mogelijk deze functie te gebruiken, evenals van Chinese telefoons.

Stap 2

In sommige telefoons is de activering van de stemveranderingsfunctie anders, dus als het vorige item je niet heeft geholpen, activeer dan de magische stem in het applicatiemenu of telefoonfuncties (afhankelijk van het apparaatmodel), selecteer de stem die je wilt vervangen.

Stap 3

Houd er rekening mee dat sommige zeldzame modellen zelfs andere stemmen voor deze functie van internet downloaden. Na het activeren van de functie, belt u het nummer van de gewenste abonnee en zet u de magische stem aan, deze begint wanneer u belt met de vooraf ingestelde instellingen.

Stap 4

Als uw telefoon dubbele simkaart ondersteunt, is het instellen van magische stem veel gecompliceerder. Let hier op de optie van welke simkaart deze extra belfunctie is geconfigureerd. In dit geval schakelt de stem ook pas op het moment van het gesprek.

Op elk mobiel apparaat dat de magische stemfunctie in zijn configuratie heeft, wordt deze pas ingeschakeld nadat het nummer van de abonnee is gekozen. Dit is niet helemaal handig, maar er zijn gewoon geen andere opties. Ondanks de multifunctionaliteit en enig gemak van Chinese telefoons, weiger ze indien mogelijk te gebruiken - na een korte tijd gaan deze functies kapot, evenals de belangrijkste.

Populair per onderwerp