Het Browsermenu Vinden

Inhoudsopgave:

Het Browsermenu Vinden
Het Browsermenu Vinden
Anonim

Browser is een applicatie waarmee een gebruiker op internet kan surfen. Ongeacht welke browser op een bepaalde computer is geïnstalleerd, het heeft een menu waarmee u verschillende acties kunt uitvoeren, de instellingen en het uiterlijk van het programmavenster kunt wijzigen.

Hoe het browsermenu te vinden
Hoe het browsermenu te vinden

instructies:

Stap 1

Als de browser het menu niet weergeeft en u alleen de geselecteerde internetpagina op het scherm ziet, werkt uw browser in de modus volledig scherm. Er zijn verschillende manieren om eruit te komen.

Stap 2

Verplaats de muiscursor naar de bovenrand van het scherm en wacht een paar seconden, de menubalk zal naar beneden vallen. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer Exit Full Screen Mode in het contextmenu.

Stap 3

Als deze opdracht niet beschikbaar is in het vervolgkeuzemenu, gebruikt u de toetsencombinatie alt = "Image" en Enter, waarmee u in veel programma's kunt overschakelen naar de modus Volledig scherm en terug. Ook wordt in verschillende browsers het wijzigen van de modus uitgevoerd met behulp van de F11-toets.

Stap 4

Wanneer het paneel zich niet meer achter de bovenrand van het scherm verbergt, verplaatst u de cursor ernaartoe en klikt u met de rechtermuisknop. Plaats in het contextmenu een markering tegenover het item "Menubalk" of "Menubalk" (de bewoording hangt af van welke browser is geïnstalleerd).

Stap 5

Na deze actie zouden de standaard menu-items in het browservenster moeten worden weergegeven. Met het item "Bestand" kunt u het programmavenster beheren, nieuwe vensters en tabbladen openen en sluiten, webpagina's verzenden om af te drukken.

Stap 6

Het item "Bewerken" bevat de standaardcommando's "Kopiëren", "Knippen", "Plakken", "Zoeken" en verschilt niet veel van een soortgelijk item in een ander programma. Het item "Bekijken" is verantwoordelijk voor het uiterlijk van het browservenster.

Stap 7

Toegang tot de bronnen die door de gebruiker zijn opgeslagen, wordt uitgevoerd met behulp van het item "Favorieten" of "Bladwijzers", het menu "Service" of "Extra" stelt u in staat de browser aan uw behoeften aan te passen.

Stap 8

De menubalk kan ook andere hulpmiddelen bevatten, bijvoorbeeld de statusbalk, de favorietenbalk en de navigatiebalk. Om hun weergave te configureren, verplaatst u ook de cursor naar het paneel, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u de gewenste items in het contextmenu en markeert u ze met een markering.

Populair per onderwerp