Virtueel Toetsenbord Inschakelen

Inhoudsopgave:

Virtueel Toetsenbord Inschakelen
Virtueel Toetsenbord Inschakelen

Video: Virtueel Toetsenbord Inschakelen

Video: De instellingen van het virtuele toetsenbord van de BlackBerry 10-smartphone aanpassen 2022, December
Anonim

Het virtuele toetsenbord is analoog aan een gewoon toetsenbord. Het verschijnt op het beeldscherm, tekstinvoer wordt uitgevoerd met de muis. Er zijn verschillende stappen die u moet nemen om het virtuele toetsenbord in te schakelen.

Virtueel toetsenbord inschakelen
Virtueel toetsenbord inschakelen

instructies:

Stap 1

Het Windows-besturingssysteem biedt een toetsenbord op het scherm voor mensen met een handicap. Om het te openen, klikt u op de knop "Start" of de Windows-toets, vouwt u alle programma's in het menu uit. Selecteer in de map "Standaard" de submap "Toegankelijkheid" en klik met de linkermuisknop op het item "Schermtoetsenbord".

Stap 2

Het starten van het schermtoetsenbord weerhoudt u er niet van om tekst in te voeren met het normale toetsenbord. Om te voorkomen dat het virtuele toetsenbord zich achter de vensters van andere programma's en mappen verbergt, klikt u in het toepassingsvenster op het menu-item "Opties" en plaatst u de markering tegenover het subitem "Bovenop andere vensters" door met de linkermuisknop te klikken knop. Het wisselen van lay-out wordt uitgevoerd met behulp van de taalbalk in het systeemvak op de taakbalk.

Stap 3

Het schermtoetsenbord is niet beperkt tot mensen met gezondheidsproblemen. Als u uzelf wilt beschermen tegen de risico's van onderschepping van vertrouwelijke informatie door spyware (bijvoorbeeld bij het invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord), moet u het virtuele toetsenbord gebruiken.

Stap 4

Sommige toepassingen hebben hun eigen versies van deze tool. Om het virtuele toetsenbord in Kaspersky Internet Security in te schakelen, opent u het configuratiescherm door te dubbelklikken op het antiviruspictogram in het systeemvak op de taakbalk. Ga in het geopende venster naar het gedeelte "Instellingen" en klik op de knop "Virtueel toetsenbord".

Stap 5

Als je problemen hebt met het invoeren van tekst vanaf een conventioneel toetsenbord, is de virtuele analoog ook onvervangbaar. Terwijl u op internet werkt, kunt u een site bezoeken met gratis virtuele toetsenborden die een groot aantal talen ondersteunen. Een voorbeeld is de bron op

Stap 6

Voer de gewenste tekst in, kopieer en plak deze in een document of in een reactieformulier op een website. Op sommige bronnen kunt u het virtuele toetsenbord inschakelen zonder de pagina te verlaten. Zoek de link "Virtueel toetsenbord" in het venster en klik erop met de linkermuisknop.

Populair per onderwerp