Hoe Een Micro SD-flashstation Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Micro SD-flashstation Te Herstellen
Hoe Een Micro SD-flashstation Te Herstellen

Video: Hoe Een Micro SD-flashstation Te Herstellen

Video: How To Repair A Corrupted SD Card within few minutes 100% working | 2021 2022, December
Anonim

Media zoals flashdrives en geheugenkaarten zijn vaak onderhevig aan verschillende soorten schade. Verlies van informatie of onbedoeld formatteren van het opslagmedium kan optreden. Daarom zijn er manieren om gegevens van flashstations te herstellen.

Hoe een Micro SD-flashstation te herstellen
Hoe een Micro SD-flashstation te herstellen

Het is nodig

  • - een computer;
  • - geheugenkaart;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Voer foto- / videogegevensherstel uit vanaf een flashstation, hiervoor kunt u RAW-gegevens lezen met behulp van de Easy Recovery-applicatie, of een afbeelding van een flashstation maken met behulp van de flashnul-applicatie en de afbeelding scannen op de aanwezigheid van gegevens in een bepaald formaat.

Stap 2

Sla de gegevens van de afbeelding op en voer een volledige opmaak van de media uit met behulp van een computer / camera. Als er een probleem is met de toegang tot de geheugenkaart, voert u een nulsectorsweep uit. Probeer ook de geheugenkaart niet via een camera en kabel op de computer aan te sluiten, maar met een kaartlezer, en niet op één computer/laptop.

Stap 3

Voer het wachtwoordherstel van de flashkaart uit. Als u om een ​​wachtwoord wordt gevraagd wanneer u een opslagmedium in een telefoon of ander apparaat plaatst, sluit u het apparaat aan op de computer, gaat u naar de map C: / System, zoekt u het mmcstore-bestand erin, geeft u het een andere naam en wijst u de extensie * toe. txt en open het vervolgens met Kladblok … Het bestand zal het wachtwoord bevatten. Als deze methode de toegang tot de Micro SD-flashdrive niet kon herstellen, probeer dan een andere methode, daarvoor hebt u een andere geheugenkaart nodig.

Stap 4

Stel een willekeurig wachtwoord in, sluit de eerste USB-flashdrive aan op de computer, voer de opdracht "Formatteren" uit en plaats in plaats van de eerste de tweede USB-flashdrive, wacht 5 seconden en voer het wachtwoord in dat u hebt ingesteld. Sluit na het formatteren de eerste USB-stick opnieuw aan.

Stap 5

Het apparaat wordt gedetecteerd met alle opgeslagen informatie, sla het op een ander medium op. Voer vervolgens het formatteren uit en ga naar de optie "Wachtwoord instellen" en wijzig deze in de gewenste en verwijder vervolgens. U kunt dus een met een wachtwoord beveiligde flashdrive herstellen.

Stap 6

Gebruik de R-Studio FAT-toepassing om informatie van de MicroSd-geheugenkaart te herstellen. De demoversie van het programma kan worden gedownload van de officiële website http://www.r-tt.com/downloads/rsd_en_5.exe. Voer de opdracht "Scannen" uit en selecteer in het venster van dit venster het selectievakje "Zoeken naar bestanden van bekende typen".

Populair per onderwerp