Wat Is Een Hybride Laptop?

Wat Is Een Hybride Laptop?
Wat Is Een Hybride Laptop?

Video: Wat Is Een Hybride Laptop?

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Wat is een hybride laptop? | i.s.m. Intel, Windows, Microsoft 2023, Februari
Anonim

'S Werelds eerste hybride laptop werd in 2010 ontwikkeld door het Chinese bedrijf Lenovo. Het heeft een verwijderbaar scherm, met twee apparaten gecombineerd in één. Elk heeft zijn eigen processor en besturingssysteem, zodat een volledige laptop en verwisselbare tablet samen of onafhankelijk van elkaar kunnen werken.

Wat is een hybride laptop?
Wat is een hybride laptop?

Hybride notebook IdeaPad U1 van Lenovo is vervaardigd met behulp van Hybrid Switch-technologie. Hierdoor kan het toestel snel schakelen tussen twee verschillende platformen. Nadat je het scherm van de laptop hebt gehaald, kun je informatie blijven bekijken en gebruiken als een tablet.

Het display van de IdeaPad U1 heeft zes secties, zodat je meerdere webservices tegelijk kunt gebruiken. In de modus met vier secties kunt u tegelijkertijd foto's en video's bekijken, naar muziek luisteren en bestanden openen om te lezen. De IdeaPad U1 heeft twee batterijen. Daarom kunnen zowel de laptop als de tablet meer dan 5 uur op batterijstroom werken tijdens het surfen op het web met een 3G-verbinding en tot 60 uur standby-tijd.

Het touchscreen wordt afzonderlijk aangedreven door een 1GHz Snapdragon ARM-processor en wordt aangedreven door het Lenovo Me Centric-besturingssysteem. De laptop zelf maakt gebruik van een Intel Core 2Duo U4100-processor, de harde schijven zijn solid-state en werken geruisloos. Het toestel zorgt voor datasynchronisatie tussen 16 en 48 GB geheugen.

De IdeaPad U1 wordt geleverd met Skylight, dat twee standen heeft. Een daarvan is een bekend vlak met zes sectoren, de tweede is een "bloem" met vier proportionele "bloemblaadjes". Elke modus biedt snelle en effectieve toegang tot uw multimediabibliotheek. Dit hybride laptopmodel heeft ook een ingebouwde videocamera, microfoon en 2 luidsprekers.

ASUS heeft op zijn beurt een lijn hybride notebooks gecreëerd, genaamd Transformer Books. Ze zijn gemaakt op basis van Intel Core i7 Ivy Bridge-processors, hebben een discrete videoadapter, SSD-schijf, 4 GB RAM, 2 camera's - voor en achter. De notebooks zijn uitgerust met het besturingssysteem Windows 8. Het bedrijf is van plan om drie modellen ASUS hybride notebooks uit te brengen met 11, 6, 13 en 14 inch verwijderbare schermen.

Populair per onderwerp