Recente Documenten Verwijderen

Inhoudsopgave:

Recente Documenten Verwijderen
Recente Documenten Verwijderen

Video: Recente Documenten Verwijderen

Video: Recente Documenten Verwijderen
Video: Hoe recente Microsoft® Word 2013-documenten te verwijderen 2024, Maart
Anonim

Om een comfortabele gebruikerservaring op de computer te bieden, hebben de meeste besturingssystemen veel interactieve tools. Vaak gebruiken gebruikers ze automatisch in hun werk en hebben ze dagelijks toegang tot een tiental OS-services. Bovendien kan de functionaliteit van veel ervan niet alleen gericht zijn op het gemak van de gebruiker. Sommige services kunnen persoonlijke gebruikersgegevens via het netwerk verzenden. Om dit te voorkomen, is het raadzaam om regelmatig recente documenten op uw computer op te schonen. Ook zal het verwijderen van recente documenten helpen om geen onnodige informatie op de schijf te verzamelen.

Recente documenten verwijderen
Recente documenten verwijderen

instructies:

Stap 1

Open op het bureaublad van het besturingssysteem de Taakbalkopties en het Start-knopmenu. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de taakbalk onder aan het huidige bureaublad. Klik in het contextmenu dat wordt geopend op het item "Eigenschappen". Het dialoogvenster met systeeminstellingen verschijnt op het scherm.

Stap 2

Selecteer met de muis in het gepresenteerde venster het tabblad "Start Menu". Op dit tabblad wordt een afbeelding van het bureaublad weergegeven. Daaronder staan keuzerondjes voor het regelen van eigenschappen. Het opnemen van een van deze elementen leidt tot de activering van de overeenkomstige knop "Configureren …".

Stap 3

Zet de radioschakelaar "Start Menu" in dit venster aan en klik op de knop "Configureren …" rechts van het keuzerondje. Dit opent een nieuw venster met algemene en geavanceerde eigenschappen van het menu Start-knop. Klik op het tabblad "Geavanceerd".

Stap 4

Ruim recente documenten op. Om dit te doen, gaat u onder aan het dialoogvenster op dit tabblad naar het gedeelte "Recente documenten". Het bevat bedieningselementen voor het specificeren van bepaalde instellingen voor deze modus. Klik op de knop "Lijst wissen" in de sectie. Al uw recent gebruikte documenten worden verwijderd van de schijf en uit het gedeelte Documenten van het menu Start-knop.

Aanbevolen: