Hoe De Bureaubladachtergrond Op Een Computer In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Bureaubladachtergrond Op Een Computer In Te Stellen
Hoe De Bureaubladachtergrond Op Een Computer In Te Stellen

Video: Hoe De Bureaubladachtergrond Op Een Computer In Te Stellen

Video: Hoe De Bureaubladachtergrond Op Een Computer In Te Stellen
Video: Bureaublad achtergrond wijzigen 2024, Mei
Anonim

Een screensaver is een bureaubladachtergrond die door bijna 90% van de gebruikers van Windows-besturingssystemen wordt geïnstalleerd. Meestal wordt het opstartscherm gebruikt om het standaardontwerp van het systeem te verfraaien.

Hoe de bureaubladachtergrond op een computer in te stellen
Hoe de bureaubladachtergrond op een computer in te stellen

Noodzakelijk

Een computer met een geïnstalleerd besturingssysteem van de Windows-familie

instructies:

Stap 1

Er moet meteen worden gezegd dat om de bureaubladachtergrond in te stellen, u het adres van de afbeeldingslocatie moet hebben. Dit adres kan zowel virtueel als fysiek zijn. In het eerste geval is het een link naar een afbeelding op internet. In het tweede geval het pad naar de map waar de afbeeldingen zijn opgeslagen.

Stap 2

Hoogstwaarschijnlijk zult u vaak de schermbeveiliging op uw computer wijzigen, dus het is aan te raden om een map op uw harde schijf te maken waarin alle bureaubladafbeeldingen zich bevinden. Het is raadzaam om een dergelijke map niet op het systeem te zoeken, maar op de logische stations. Bijvoorbeeld D: PicturesWallpaper voor uw bureaublad.

Stap 3

Ga nu weer terug naar de geopende browser en ga naar de website met kwaliteitsachtergronden, de link waarnaar hieronder wordt gegeven. Je kunt ook zelf goede sites met afbeeldingen op je desktop vinden met zoekmachines zoals Google of Yandex.

Stap 4

Let op de geladen pagina op het linkerblok met links, elk definieert het thema van de afbeeldingen in deze sectie. Klik bijvoorbeeld op de link "Natuur" en verplaats uw muiscursor naar de rechterkant van de pagina. Er zijn verschillende categorieën voor je verschenen, open er een om alle foto's te bekijken.

Stap 5

Vergeet na het kiezen van de gewenste foto niet de resolutie van uw monitor te selecteren. Deze parameter is te vinden op het laatste tabblad van de applet "Eigenschappen: Weergave" (klik met de rechtermuisknop op het bureaublad, selecteer "Eigenschappen").

Stap 6

Klik op de link met uw schermresolutie en sla de afbeelding op in de eerder aangemaakte map. Om de afbeelding op het bureaublad te laten verschijnen, opent u het contextmenu en selecteert u de optie "Instellen als bureaubladachtergrond".

Stap 7

Als zo'n item er niet is, open dan opnieuw de "Eigenschappen: Weergave" en ga naar het tweede tabblad. Klik op de knop Bladeren om het bestand te selecteren en vervolgens op de knoppen Toepassen en OK.

Aanbevolen: