Hoe Het Start-pictogram Te Vervangen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Start-pictogram Te Vervangen
Hoe Het Start-pictogram Te Vervangen

Video: Hoe Het Start-pictogram Te Vervangen

Video: Hoe Het Start-pictogram Te Vervangen
Video: De opmaak van de taakbalk aanpassen in Windows 10 2024, April
Anonim

De standaardtools van het Microsoft Windows-besturingssysteem bieden niet de mogelijkheid om het Start-pictogram te wijzigen, maar desalniettemin kan deze taak worden opgelost met behulp van aanvullende software van derden.

Een pictogram vervangen?
Een pictogram vervangen?

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdmenu van het Microsoft Windows XP-besturingssysteem op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's" om de bewerking uit te voeren om het uiterlijk van het pictogram "Start" te wijzigen.

Stap 2

Vouw de koppeling Accessoires uit en start de Windows Verkenner-toepassing.

Stap 3

Navigeer naar% systemroot% explorer.exe en breng de nodige wijzigingen aan.

Stap 4

Keer terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Uitvoeren.

Stap 5

Voer regedit in het veld Openen in en bevestig de lancering van de Register-editor door op OK te klikken.

Stap 6

Vouw de registersleutel HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsNTCurrentVersionWinlogon uit en wijzig de waarde van de Shell-tekenreeksparameter in path_to_modified_file (voor Windows XP).

Stap 7

Download en installeer de gratis Windows 7 Start Button Changer-toepassing, gratis verspreid op internet (voor Windows 7), in een willekeurig geselecteerde map.

Stap 8

Roep het contextmenu van de geladen applicatie op door met de rechtermuisknop te klikken en geef het commando "Als administrator uitvoeren" op.

Stap 9

Gebruik de Select & Change Start-knop om de voorgestelde opties voor het wijzigen van het Start-pictogram te bekijken, of selecteer direct de Sample Orbs-map om de volledige set knoppen te selecteren.

Stap 10

Geef de gewenste set op en wacht tot de toepassing een reservekopie van het bestand explorer.exe heeft gemaakt.

Stap 11

Klik op de Start Explorer-knop en wacht tot het proces van het automatisch vervangen van de set systeemknoppen die moet worden bewerkt, is voltooid, of gebruik de optie Restore Original Explorer Backup om het oorspronkelijke uiterlijk van de pictogrammen te herstellen in geval van ontevredenheid met de resultaten (voor Windows 7).

Stap 12

Het wordt aanbevolen dat u een systeemherstelpunt maakt voordat u de toepassing Start Button Changer van Windows 7 gebruikt om in geval van systeemproblemen terug te kunnen keren naar de oorspronkelijke weergave van de pictogrammen.

Aanbevolen: