Hoe Maak Je Gratis Stemmen

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Gratis Stemmen
Hoe Maak Je Gratis Stemmen

Video: Hoe Maak Je Gratis Stemmen

Video: Hoe Maak Je Gratis Stemmen
Video: AUTOTUNE JE STEM MET NEWTONE! - FL Studio Tutorial [Nederlands] 2024, Mei
Anonim

Zoals elk populair sociaal netwerk heeft Vkontakte zijn eigen interne valuta in de vorm van stemmen. Stemmen bieden extra privileges, zoals cadeaus sturen naar vrienden, je rating verhogen of cashgames kunnen spelen. Als u de eigenaar van uw site bent, kunt u ook stemmen gebruiken om te betalen voor contextuele advertenties van uw site.

Hoe maak je gratis stemmen
Hoe maak je gratis stemmen

instructies:

Stap 1

U kunt gratis stemmen krijgen door geschenken van uw vrienden of andere gebruikers van sociale netwerken te accepteren. Het geschenk zelf is een kleine afbeelding die de houding van de afzender ten opzichte van de ontvanger uitdrukt. Elk ontvangen geschenk levert u ten minste drie stemmen op.

Stap 2

U kunt vragen om de stemmen van uw vrienden of gebruikers te delen die er een overvloed aan hebben. Voor een gemakkelijke uitwisseling is het beter om het programma "Voice Manager" te gebruiken.

Stap 3

Installeer verschillende applicaties en games waarin u extra gratis stemmen kunt winnen en meer kunt krijgen voor het uitnodigen van andere gebruikers van het sociale netwerk. Er is bijvoorbeeld een applicatie in de vorm van de uitwisseling voor het kopen en verkopen van stemmen "Vkontakte". Daarin volstaat het om een paar stemmen aan de rekening toe te voegen om ze te laten draaien en u nieuwe winsten te bezorgen. Het voordeel van deze applicatie is dat je niet alleen mensen kunt uitnodigen binnen het Vkontakte-netwerk, maar ook uit andere bronnen. Om dit te doen, moet u de verwijzingslink plaatsen waar ze deze kunnen zien. Op je blog, forums, chats, enzovoort. Er zijn applicaties met gratis loterijen en prijsvragen. Om dergelijke toepassingen te vinden, moet u het woord "stemmen" in het zoekveld invoeren. Maar houd er rekening mee dat om toegang te krijgen tot sommige applicaties, u al een bepaald aantal stemmen op uw account moet hebben.

Stap 4

Je kunt ook stemmen krijgen die worden verspreid in de groepen van het sociale netwerk zelf. Meestal worden ze gegeven om vrienden uit te nodigen, materiaal van de groep op hun Vkontakte-muur te plaatsen, deel te nemen aan een soort competitie of actief deel te nemen aan het leven van de groep.

Stap 5

Een andere manier om gratis stemmen te krijgen, is door verschillende taken op verschillende sites en forums uit te voeren. Meestal is dit ofwel het schrijven van recensies over een product, of opmerkingen over een evenement.

Aanbevolen: