Hoe Maak Je Avi Van Mkv

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Avi Van Mkv
Hoe Maak Je Avi Van Mkv

Video: Hoe Maak Je Avi Van Mkv

Video: Hoe Maak Je Avi Van Mkv
Video: Premiere Pro 2021: How to import MKV/MOV/AVI Files in Hindi (Subtitles Urdu u0026 English) 2024, Mei
Anonim

MKV is een videoformaat, wat een soort interactieve container is waar tracks met video, audio en ondertitels in worden geplaatst. Hiermee kunt u video van hoge kwaliteit opslaan met vrijwel geen kwaliteitsverlies. Niet alle moderne multimediaspelers ondersteunen dit formaat en daarom is het vaak nodig om het te converteren naar het meer gebruikelijke type videobestand - AVI.

Hoe maak je avi van mkv
Hoe maak je avi van mkv

instructies:

Stap 1

Om de conversie van MKV naar AVI uit te voeren, worden speciale video-editors en converter-hulpprogramma's gebruikt. Om het formaat met succes te converteren, moet u eerst een van deze programma's installeren. Een van de meest gebruikte converters zijn ConvertXToDVD en Movavi Videoconverter. Er zijn ook programma's zoals MKV naar AVI Converter, Color 7 Video Studio en Sony Vegas.

Stap 2

Ga naar de site van een van de geselecteerde hulpprogramma's en download deze. Voer daarna het resulterende bestand uit door erop te dubbelklikken met de linkermuisknop. Ga dan verder met de installatie door de instructies op het scherm te volgen. Na de installatie kunt u uw hulpprogramma onmiddellijk starten via de snelkoppeling op uw bureaublad.

Stap 3

Druk op de knop "Video toevoegen" of ga naar het tabblad "Bestand" - "Openen". Geef het pad op naar de film of video die u wilt converteren en klik nogmaals op "Openen".

Stap 4

Nadat de film is geladen, moet u de conversie-instellingen configureren. Als u het gedeelte "Profielen" in het programmavenster ziet, selecteert u het doelbestandsformaat in de vervolgkeuzelijst. Selecteer de sectie AVI en selecteer de gewenste kwaliteit van de uiteindelijke video. Afhankelijk van het programma kunt u, om het uiteindelijke conversieformaat te specificeren, ook het instellingenitem gebruiken, dat zich meestal in "Service" - "Programma-instellingen" bovenaan het toepassingsvenster bevindt. Selecteer ook een map om het uiteindelijke bestand op te slaan.

Stap 5

Zodra alle instellingen zijn voltooid, klikt u op de knop "Start", "Conversie" of "Start", afhankelijk van de versie van het programma. De procedure voor het wijzigen van de indeling kan enige tijd duren, afhankelijk van de bestandsgrootte en de prestaties van uw computer. Na het einde van de bewerking ziet u een bijbehorende melding. De procedure voor het converteren van MKV naar AVI is voltooid.

Aanbevolen: