Een Virtuele Schijf Gebruiken

Inhoudsopgave:

Een Virtuele Schijf Gebruiken
Een Virtuele Schijf Gebruiken

Video: Een Virtuele Schijf Gebruiken

Video: Een Virtuele Schijf Gebruiken
Video: Virtuele machine aanmaken voor Windows Server 2016 in VIRTUALBOX 2024, Mei
Anonim

Er zijn waarschijnlijk geen gebruikers die nog nooit van de term "virtuele schijf" hebben gehoord. Tegenwoordig worden veel bestanden gedistribueerd in het virtuele schijfformaat. Het is een kopie van een regulier fysiek medium. U kunt ook afbeeldingen maken van verschillende bestanden.

Een virtuele schijf gebruiken
Een virtuele schijf gebruiken

Noodzakelijk

  • - Alcohol 120% programma;
  • - lege schijf.

instructies:

Stap 1

Er zijn nogal wat verschillende virtuele schijfformaten die er zijn. De meest voorkomende zijn ISO en MDS. Het is niet nodig om ze allemaal te kennen. Elk programma voor het werken met virtuele schijven ondersteunt bijna alle formaten.

Stap 2

Eerst moet je een programma installeren waarmee je met virtuele schijven gaat werken. Een van de handigste en meest populaire programma's is Alcohol 120%. Download het van internet en installeer het op uw computer. Start na de installatie uw pc opnieuw op.

Stap 3

Voer het programma uit. Na de eerste lancering zal het een virtuele schijf maken. Dit zal enige tijd duren. Standaard wordt er één virtuele schijf gemaakt. Maar indien nodig kan hun aantal worden verhoogd.

Stap 4

Het programma wordt vaak gebruikt om virtuele schijven te openen. Klik hiervoor in het hoofdmenu van het programma op "Zoeken naar afbeeldingen". Selecteer de harde schijfpartitie die de virtuele schijven bevat. Nadat het programma afbeeldingen heeft gevonden, voegt u ze toe aan het menu Alcohol. Nu zult u zien dat de lijst met afbeeldingen wordt weergegeven in het rechtervenster van het programma.

Stap 5

Klik met de rechtermuisknop op de gewenste virtuele media. Selecteer vervolgens "Mount" in het contextmenu. Binnen enkele seconden wordt de schijfkopie aan de virtuele schijf gekoppeld. Ga naar "Mijn Computer". Daar zie je dat er een andere schijf is verschenen in de lijst met apparaten. Nu kunt u de inhoud van de virtuele schijf bekijken.

Stap 6

Als u een afbeelding naar een fysieke schijf moet schrijven, kunt u dit als volgt doen. Plaats een lege schijf in het station van uw computer. Selecteer in het programmamenu de optie Cd/dvd branden vanaf afbeelding. Geef vervolgens het pad op naar de virtuele schijf die u wilt branden. Klik volgende. Vink in het volgende venster het vakje naast de regel "Record" aan en klik op "Start". De procedure voor het branden van schijven begint. Als u klaar bent, verwijdert u eenvoudig de schijf uit de schijflade.

Aanbevolen: