Hoe De Commerciële Versie Van Kaspersky Anti-Virus Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Commerciële Versie Van Kaspersky Anti-Virus Te Activeren
Hoe De Commerciële Versie Van Kaspersky Anti-Virus Te Activeren

Video: Hoe De Commerciële Versie Van Kaspersky Anti-Virus Te Activeren

Video: Hoe De Commerciële Versie Van Kaspersky Anti-Virus Te Activeren
Video: Kaspersky Total Security 2021 ✅ Обзор Антивируса + Лицензионный Ключ Активации (Key) 2024, Mei
Anonim

Activering van de commerciële versie van het antivirusprogramma van Kaspersky is vereist voor de daaropvolgende update van zijn databases. Als ze verouderd zijn, kan het systeem de dreiging niet op tijd herkennen en kunnen uw gegevens beschadigd raken of verloren gaan.

Hoe de commerciële versie van Kaspersky Anti-Virus te activeren
Hoe de commerciële versie van Kaspersky Anti-Virus te activeren

Noodzakelijk

  • - browser;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Activeer de commerciële versie tijdens de eerste installatie van het programma. Voer het twintigcijferige serienummer van het product in Latijnse letters in het activeringsvenster in wanneer het systeem de installatieprocedure voltooit. Wees voorzichtig bij het invoeren van tekens vanaf het toetsenbord, gebruik alleen letters van het Latijnse alfabet en cijfers en vergeet niet de grootte te respecteren. Als u een onjuiste code invoert, geeft uw systeem een overeenkomstige waarschuwing weer. In dit geval wordt de licentiesleutel automatisch geladen. Er zijn ook proefversies van dertig dagen beschikbaar voor Kaspersky Anti-Virus, maar deze zijn slechts eenmaal beschikbaar voor één computer, maar niet voor alle versies.

Stap 2

Als u de antivirus na installatie wilt activeren, opent u het hoofdmenu van het programma en gaat u naar het item licentiebeheer. Zoek de knop om het programma te activeren, voer in het venster dat verschijnt uw licentiecode in die u hebt ontvangen bij de aankoop van de antivirus. Het is te vinden op de verpakking van de schijf als je het programma in een winkel hebt gekocht, of het wordt uitgegeven tegen betaling, meestal wordt het per post verzonden. In ieder geval is het beter om meerdere exemplaren van de sleutels te hebben om de tijd voor productregistratie en het verkrijgen van een licentie te verkorten.

Stap 3

Voer in het activeringsvenster de vereiste gegevens in - naam, achternaam, land van verblijf, e-mailadres. Voer bij het invoeren van gegevens alleen echte informatie en contacten in. Volg de stappen precies volgens de instructies van het systeem.

Stap 4

Wacht terwijl het programma de licentiesleutel downloadt, waarna de programma-update weer beschikbaar is. Het is het beste om de applicatie van tevoren te activeren, maar voer geen nieuwe sleutel in totdat de oude verloopt. Sla de sleutel op in een Word of een ander tekstbestand.

Aanbevolen: