Video Opnemen Op Pc

Inhoudsopgave:

Video Opnemen Op Pc
Video Opnemen Op Pc

Video: Video Opnemen Op Pc

Video: Video Opnemen Op Pc
Video: Zo maak je een SCHERMOPNAME | op Computer of Telefoon | de Videomakers 2024, Mei
Anonim

Met het gebruik van moderne technologieën is het opnemen van video op een pc een vrij eenvoudige taak. Het belangrijkste is om te beslissen wat voor soort video je moet opnemen, in welk formaat, welke hulpmiddelen in dit geval nodig zijn. Vergeet ook niet welke hardwarebronnen een pc heeft. Hier zijn de stappen, en in welke volgorde, om een video op te nemen.

Video opnemen op pc
Video opnemen op pc

Noodzakelijk

video-afspeelapparaat met IEEE-1394-interface of conventionele video-uitgang, personal computer met geschikte interfaces (IEEE-1394-interface is de meest voorkomende), software voor het opnemen van video en vervolgens opslaan op de harde schijf

instructies:

Stap 1

Voordat u het opnameproces start, moet u het afspeelapparaat op uw pc aansluiten. Zo'n apparaat kan elk videorecorder/afspeelapparaat zijn.

Stap 2

Na het aansluiten moet u, indien nodig, de juiste software installeren, bijvoorbeeld stuurprogramma's voor het aangesloten apparaat, een programma voor video- en audio-opname.

Stap 3

Stel een markering in het afspeelapparaat in op het begin van het afspelen. Activeer en configureer het video-opnameprogramma dienovereenkomstig, d.w.z. specificeer in welk formaat de video wordt opgeslagen in het pc-geheugen, selecteer het apparaat waarvan het videosignaal wordt vastgelegd, enz. Verschillende programma's hebben verschillende instellingen, dus alleen de meest belangrijke worden aangegeven.

Stap 4

Start het video-opnameproces, zoals het starten van het afspelen op het afspeelapparaat en het starten van het opnameproces. Wacht tot de video volledig is vastgelegd, stop met het opnemen van video.

Aanbevolen: